Milyen ingyenes baba ajándékcsomag és baba vásárlási kedvezmény lehetőségekről tudtok?
kiváltottam ma a Felicitas ajándékcsomagot :)
tartalma:
- 1 db Mam játszós cumi
- 2 db Chicco melltartóbetét
- 1 db Pampers newborn eldobható pelenka
- 5 filter Mecsek tejszaporító tea (az ánizsillat átjárja a teától az egész ajándékcsomagot:)
- 1 db Avent tejespohár
- 1 db fél literes Szentkirályi babavíz
- 2 db Sába intimszappan minta (az egyik férfi!???? :D:D)
- egy halom reklámanyag, tájékoztatófüzet :)
tök jó, örülök, hogy van aki gondol a kismamákra :) és olyan szépen süt a napocska is :)
Szia!
Konkrétan milyen táskára gondolsz? Milyen a színe, vagy van rá írva valami? Segíts egy kicsit, hogy segíthessünk:)
Szia!
Engem is érdekelne, hogy milyen táska az?
Regi
Én erről is a védőnőtől hallottam. Itt is neten regisztrálsz majd az alma patikákban válthatod be egy kuponkódért cserébe, amit ezen az oldalon kérhetsz. Klassz csomag, nekem még jobban tetszett mint a másik.
Ahogy keresgéltem találtam erre, ahol Johnson's termékeket és kisebb mintákat kaphatsz. Ezt még nem csináltam meg, mert még nem tudom a baba nemét, és a kezdésnél már kérdezi is, hogy fiú vagy lány. Majd ha már tudok ilyenekre válaszolni feltétlenül kitöltöm ezt is. Viszont ha bárki ismeri ezt és tud a csomagról valamit, a tapasztalatok érdekelnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!