Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért érzem azt hogy nem...

Miért érzem azt hogy nem vagyok jó anyjuk?

Figyelt kérdés

Két kicsi gyermekem van.

Néha azt érzem,én erre nem vagyok képes,nem készültem fel.

Fiam egy égetnivaló kis ördög,és néha már úgy kiakaszt,hogy azt érzem,én ezt már nem bíróm tovább.

Soha nem hagynám el,sose voltunk még távol 1 órára sem egymástól,de néha szeretnék kicsit eltűnni.

2 éves a fiam.

Hogy kezeljem a cérnaszakadásaimat?

Ha kimorgom magam vele,utána jobb,de mégis olyan rosszul érzem utána magam.

2011. márc. 2. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy rossz anyuka!

esetleg ha van segítséged van kire ráhagyni fél órára a gyerkőcöket, menj el sétálni....

én ezt alkalmazom, h. lenyugodjak, és újra türelmes anyuka tudjak lenni.

2011. márc. 2. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak fáradt vagy. Próbálj kicsit magaddal is foglalkozni, barátnővel akár csak heti egy órát, az is nagyon jó. Főleg, ha tudod,hogy pár nap múlva kimozdulhatsz, addig mindent lelkesebben csinálsz majd, én legalábbis már előre örülök, ha tudom, a három gyerek mellől kicsit kiszabadulok.

Nem vagy ettől még rossz anya.

2011. márc. 2. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Detto nálunk is a helyzet, két picivel szinte egész nap egyedül vagyok itthon, éjszaka még kelek szoptatni a kisebbhez. A fáradság sokat ront a helyzeten. Sajnos egy fél óra elszabadulás nem sokat javít a helyzeten....valahogy tudatosan kell magát az embernek türelemre inteni és túlélni valahogy ezt az időszakot. Én is ezen vagyok..... :-)
2011. márc. 2. 13:22
 4/4 kisnita ***** válasza:

Nálunk ugyan ez van csak egy gyerekkel. Iszonyat eleven, kitesz 3 gyereket is, mindenhol van belőle és mindig pont azt szeretné amit nem szabad. (1,5 éves múlt)

Nálam kikapcsolódás már az is ha el tudunk menni barátnőmmel a Tescoba vásárolni, persze gyerekkel együtt. Ha van olyan szerencsém és el is alszik a gyerek a kocsiba akkor az már szinte mázli és nagyon szerencsésnek érzem magam. Persze nem alszik sokat ilyenkor max 15 percet, de ez is valami mert ha itthon vagyunk akkor reggel 8-tól este 10-ig végig pörög, egy szemhunyást nem alszik. Hétvégén ha itthon van a párom és tudok valami progit szervezni magamnak (akár egy gyerekmentes vásárlást is) itthon hagyom az apjával, szépen felöltözök, kisminkelem magam, megcsinálom a hajam és elmegyek egy kis időre. Ilyenkor nem csak anyának nőnek is érzem magam és úgy érzem nekem erre szükségem van. Ilyenkor elmegyünk barátnőmmel vásárolni, kocsikázunk, zenét hallgatunk és pletyizünk mint a régi szép időkben :) Ha nem csörög a párom idő előtt, hogy szaladjak mert már égnek áll a haja a fiunktól akkor még a cukiba is be szoktunk ülni barátnőmmel. Havonta 1x szoktuk megejteni ezt a bevásárlós dolgot, akkor is legtöbbször gyerekkel mert a párom ritkán van úgy itthon hétvégén, hogy nincs valami más munkája és tud a gyerekkel lenni. De néha kell, hogy az ember lánya ne csak anyának hanem nőnek is érezze magát. Hidd el ha kisminkeled magad, normális ruhába felöltözöl nem az otthoni slampos melegítőbe akkor te is meg fogsz lepődni magadon. Engem volt, hogy nem ismertek meg a boltban mikor normális cuccban mentem :D Már eleve a hangulatod is más lesz.

2011. márc. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!