Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől viszket az orrocskája?

Mitől viszket az orrocskája?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor dörzsöli
2011. márc. 2. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet benne "cicak@ka", ami csiklandozza az orrát, de lehet a fáradtságtól is. Kisfiam akkor szokta dörzsölni, mikor fáradt:-) Ő már 20 hónapos. Mikor kisebb volt inkább a fülét piszkálta mikor álmos volt.

Mennyi idős a babád?

2011. márc. 2. 10:35
 2/7 A kérdező kommentje:
7hónapos múlt, és ő is "régebben" a fülét dörzsölte mikor álmos volt. Mostanában mintha nem dörzsölné, viszont az orrát ébredés után is dörzsöli. De akkor jobban megfigyelem pontosan mikor is teszi. Lehet ő is átállt az orr vakarásra.
2011. márc. 2. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam itt korábban, hogy a foguk miatt is dörzsölhetik az orrukat. Nem jön a foga esetleg?

Egyébként az én fiam is csinálta, még mai napig előfordul. 15 hónapos.

2011. márc. 2. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 11 hos, nalunk is orrdorzsoles van ha fogacska keszulodik. Neha akkor is csinalja ha almos, de altalaban inkabb a fulet markolassza ha aludni szeretne.
2011. márc. 2. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
NEkem azt mondta a védőnő,hogy fogzás miatt csinálják ezt. Ha álmos a fiam, akkor a szemét dörzsöli, olyan drága olyankor. :)
2011. márc. 2. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha a foga miatt dörzsöli, akkor kb meddig kell még várnunk h kibujjon? Még nincs neki 1se
2011. márc. 2. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez egy "türelem játék". Jó lenne, ha ezt tudni lehetne.:)
2011. márc. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!