Lehet, hogy kimarad a kúszás, és egyből mászni fog?
Figyelt kérdés
7 hós kisfiam még nem kúszik, csak hason hátrafelé tolja magát (persze emellett forog minden irányba), de elkezdte emelgetni a popsiját, és ma az ágyában rövid időre sikerült négykézlábra állnia. Lehet, hogy kúszás helyett egyből mászni fog? És ha igen, ez nagy baj?2011. márc. 1. 22:46
1/5 anonim válasza:
5 és fél hónapos lánykám négykézláb hintázik,mászik,kúszni nem kúszott.
2/5 anonim válasza:
A lányomnál kimaradt a kúszás, csak mászott. Elvileg a mászás a lényeg, az nem jó, ha kimarad.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Miután elkezdett négykézláb hintázni, rá 2 hétre már mászott is. A kúszás teljesen kimaradt. Állítólag nem baj.
4/5 anonim válasza:
nem baj, ha nem kúszik, illetve az sem baj, ha kúszik, de nem mászik, a lényeg, hogy az egyik meglegyen. Egyébként azt olvastam, hogy ha a baba magakörül hason forog, az már kúszásnak számít...nem vagyok szakértő, így ezt én nem tudom. Az biztos, hogy a lányom sem kúszott előre, csak hason körbe-körbe csúszott, majd megtanult felállni, és csak azután mászott.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam :)
2011. márc. 2. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!