Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akiknek fél-1 éves...

Anyukák! Akiknek fél-1 éves vagy annál is idősebb gyermeke MÉG MINDIG sokszor kel éjszaka, mi jut eszetekbe először, amikor valaki 1-2 hónapos baba mellett kiírja ide"a mikor lesz már ennek vége? Fáradtak vagyunk kérdést"?

Figyelt kérdés

Ettől csak én akadok ki?Vagy másnak is szemet szúr?Mégis mire számított mikor babát vállalt?Nagyon nagy mákja kell,hogy legyen ahhoz,hogy már az első időktől átaludja az éjszakát egy kisbaba.Én speciel 8 hónapja nem aludtam,de soha nem írtam ki ide,hogy jajjjjjj istenem álmos vagyok:)!

Előrebocsájtom nek akarok vitát.Csak egy rövid választ arra,hogy mi jut eszetekbe egy ilyen kérdés láttán...

2011. márc. 1. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én sem akadok ki, mivel az én lányom 3,5 honapos koráig MINDEN(!!) éjszaka este hattól hajnal kettőig üvöltött annyira fájt a hasa (vagy ki tudjamilye) kórházban is kétszer feküdt emiatt kivizsgáláson. szóval igaza van aki írja, erre nem lehet felkészülni.

Én egyébként nem is szólok, hisz a hasfájás után 2,5 hónapig bár nem sírt, de éjfél, egy óra körül aludt el a lányom. aztán valahogy átállt a 22-23 óra körülre. én mire ágyba kerülök éjfél, egy óra van. mégis szerencsésnek érzem magamat mert a lányom "csak" hatkor kell.

mindenesetre átérzem ha valaki azt modnja hogy fáradt, én nagyon sokszor sírva, zokogva kérdeztem az üvöltő gyerekemet fogva hogy MIKOR LESZ MÁR VÉGE??? úgy hogy az apukája 3 műszakban dolgozott, és volthogy haza kellett hívni őt a munkából mert nem bírtam!

szóval nekem nem szúr szemet! most hogy fogzik a picur, felsír párszor, de úgy hiszem inkább ő fáradtabb ilyenkor, hogynem tud nyugodtan aludni.

2011. márc. 1. 22:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy milyen szerencsés vagyok, mert egy mosolygós, kiegyensúlyott babám van, egy igazi kis angyalka. A korházból való hazajövetel utáni 3 hét volt olyan, hogy ájultan csináltam mindent, és egy vágyam az volt, hogy csak egyszer alhassak 2 órát egyhuzamban, nem is merek belegondolni abba, milyen az, ha valaki évekig alig alszik. Egyébbként a kicsim nagyon keveset eszik, ezért ha 3 óránként ébred még most is tejcsiért éjjel, örülök, hogy eszik és nem érzem fáradtságnak. Sajnos már nincs tejem, így megkapja a kis flakonkát, és ő már 3-4 hónapja teljesen egyedül megiszogatja, én meg már alszom is tovább.
2011. márc. 1. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
folt.: az angyalkám ma 10 hónapos.:)
2011. márc. 1. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavar, szerintem természetes, ha az ember ki van akadva akár néhány éjszaka után is. Ezen nem segít a gondolat, hogy más meg hónapokig csinálja. Sem az, hogy előre tudhatta, hogy így lesz.

Ha pl. elvágom az ujjam, attól nem fog kevésbé fájni, hogy arra gondolok, hogy más meg levágta az ujját, mégis túlélte. Na szóval szerintem ez ilyen dolog. És aki panaszkodik, az szerintem épp hullámvölgyben van, majd pár nap múlva jobban bírja. Aztán megint rosszabbul.

2011. márc. 2. 07:26
 15/20 A kérdező kommentje:

21.43-nak!8-fél 1-ig alszik a lányom és fél 1-től fél 7-ig 8x-10x kel,CSAK ÚGY!Nem éhes,már nem szopik 1 hónapja és most nem is fogzik.Fél 1-től fél 7-ig állok a kiságy mellett és fogom a kezét,simogatom,így úgy ahogy alszik.Nappal 2x 1 órát alszik.És ez mióta megszületett így megy.Fáradt vagyok,de ez van.És tervben sincs nála,hogy aludni akar sokat egyben.:)

A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat és nagyon örülök ,hogy nem lett vita ebből a kérdésből,mert nem is az volt a célom,csak szimplán kíváncsi voltam!!!!

Köszönöm mindenkinek!!!

2011. márc. 2. 08:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Próbáld meg vedd magad mellé,lehet jobban fog aludni és akkor nem kell a kiságy mellett töltened az éjszakát.Én nem akadnék ki azon,ha valaki 2 hónap után tenné fel a kérdést,hogy meddig lehet ezt még bírni.Van sok más kérdés amin tényleg ki kellene akadni.
2011. márc. 2. 10:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Szia!Azért nem veszem magam/unk mellé,mert akkor nemhogy én de az apja sem alszik rendesen,pedig neki másnap menni kell 12 órába!Nincs több szobánk így átköltözni sem tud sehova!Meg 1x-2x megpróbáltuk,de iszonyatosan vergődött.Szerintem nem volt ott jó neki,még annyira sem,mint a kiságyban!:(

De nem izgatom rajta magam,majdcsak felnő egyszer,addig meg KI KELL BÍRNI és kész! :)Mert mindennél jobban imádom!

2011. márc. 2. 15:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Arra lennék,kíváncsi,hogy ha szoptatnád éjjel ahányszor ébred,akkor is ilyen hősiesen bírnád?
2011. márc. 2. 16:43
 19/20 A kérdező kommentje:
7 hónapig szoptattam éjjel! :)
2011. márc. 3. 07:14
 20/20 anonim ***** válasza:
én 30 hónapig
2011. márc. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!