Az egy éves korú gyermeketekkel mennyit játszotok aktívan egy nap? Amikor csak Vele foglalkoztok?
Napi kb. 2,5 óra apával megosztva.
Du. fél 4-kor kel, és 8-kor megy fürdeni, a kettő között mindig valamelyikünkkel van, ill. 40 perc uzsi és 40 perc vacsi van még ebben az intervallumban.
Délelőtt ugye velem van, akkor szoktunk zenét hallgatni, néha DVD-zni, de abszolút nem érdeklik a mesefilmek.
Házimunka közben sokat énekelek, verselek neki, ill. amit lehet együtt csinálunk, ahogy írtad (teregetés, zoknipárosítás, de múltkor már piskótát kavart).
14 hónapos a fiam, még nem meg önállóan.
Szia
a lányom 1 éves, délelőtt kb. 1 órát játszom vele. Elvisszük a tesót oviba, bevásárolunk, amikor hazaérünk játszunk, kb. 11-ig, ebédel, és fél 12-től, kb fél 3-ig alszik. Uzsi után megyünk a tesóért, onnan ha az idő engedi játszótérre, vagy sétálni. Úgy időzitem a dolgokat, hogy 17 órára legyünk itthon, 18 ig játszunk hármasban, vagy ha megjön apa, ő is bekapcsolódik. Hatkor vacsi, fürdés, 19 kor az én pici lányom már alszik.
Ilyenkor "mi, nagyok" (a 4 évesem szerint) beszélgetünk, esti mese, 8 körül a fiam is elalszik.
Mindkét gyerek igényli, hogy kizárólag rá figyeljünk. Ezért alakítottuk úgy a dolgokat, hogy este egy kicsit leüljünk hármasban is. De én már alig várom, hogy a pici lányom is itt csicseregjen köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!