Elkaphatja a herpeszt?
Elvileg amíg szopik, addig ellenanyag jut a szervezetébe, így nem. (ha csak és kizárólag szopik).
De én nem puszilgatnám azért herpeszes szájjal.
Nekem 5 hetes volt a picim, mikor annyira legyengült a szervezetem, hogy körbe mindenhol herpesz volt a számon. Nem tudtam megszámolni:-( Akkor kérdeztem a dokit, Ő mondta, hogy az anyatejjel ellenanyagot kap. Viszont én ennek ellenére maszkot viseltem, ha a kezemben volt a pici, és nem puszilgattam egyáltalán, amíg el nem múlt.
Nem kockáztattam, szerintem Te se tedd, kín szenvedés egy felnőttnek is, nemhogy egy kicsinek, ha esetleg mégis elkapná.
Én sajnos nagy herpeszes vagyok.Szülés után 3 hónappal jött ki először és utána minden hónapban mikor megbetegedtem...
Borzasztóan utálom.
De nem szabad puszilgatni,még véletlenűl sem.SEHOL!
Én mindig szájmaszkot viseltem és ha véletlen az arcomhoz nyúlt,már mostam is a kezét.Meg a sajátomat is folyamatosan.
Arra vigyázz,h a zovirax-ot ne nagyon "nyald" be.
Mi eddig megúsztuk(20hónapo) remélem nem fogja elkapni soha.Egy átok ez a herpesz vírus!
Szia!
Maximálisan fertőz a herpesz vírus!
Még a kezed is mosd meg alaposan miután bekented a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!