4 hónapos kisbabának adtatok már pépes ételt? Ha igen, mit, milyen fajtát?
Az én kislányom 4-én lesz 4 hónapos,még szopzik,és szerintem elég jól tűr tőle,mert szépen hízik(3950g-mal született,és most 7,60kg:))
Csak este még egyszer fel szokott kelni mert éhes. Aztán visszaalszik rögtön,és reggelig alszik.Mindkét ciciből elfogyassza a tejcsit.Van lefagyasztva is,csak azért kérdem,hogy adott-e valaki már a kisbabájának ennyi idős korban már valami pépes ételt,mert tudni szeretném mikortól próbálkozhatunk:)
Próbáltuk már egyszer,de nem nagyon szereti(üveges étel,4 hós kortól).
Köszönöm szépen.
Neked nagyon szépen fejlődik a babád, így nyugodtan várhatsz még a hozzátáplálással.
Az én kislányom sajnos elkezdett fogyni, így mi orvosi javaslatra elkezdtük kb. 4 és fél hónaposan a hozzátáplálást. Azóta szerencsére hízik. Bár nem kifejezetten rajong az almáért és társaiért, de legalább hízik.
Amúgy 4 hónaposan már vannak adható ételek, de egy jól fejlődő babánál még nem muszáj ezeket adni neki.
Köszönöm szépen.
Megkérdezhetem miért kezdett el fogyni a te kisbabád?Nem lehet,hogy nem volt elég a tejcid?Én ettől félek,hogy nem lesz neki elég erős,mert azért csak növekszik,és többet fog igényleni.
Ezenkívül teát is kap--de az más..:)
Igen, valószínű nem volt elég a tejem neki, de nem tudjuk a pontos okát. Voltunk kivizsgáláson is, és szerencsére nem mutatott ki semmit.
Azt elfelejtettem írni, hogy kiegészítésként Sinlac pépet is kap, neki ízlik, és szerintem ez is segített, hogy hízzon. (A Sinlacot doki írta fel.)
De szerintem egy ideig még biztos elég lesz a tejed, ne aggódj!
Én lányom tegnap volt 4 hónapos, 3800 grammal született, most 6900 gr, csak anyatejes.
Én a 6 hónaposan kezdett hozzátáplálás híve vagyok.
Köszi szépen!
Akkor megnyugodtam:)
De tudjátok milyen egy aggódó anyuka...:)
Minden jót mindenkinek,és a babáknak IS jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!