Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 6 hónapos, és semelyik...

Kisfiam 6 hónapos, és semelyik főzeléket nem fogadta el, amivel eddig próbálkoztam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ami eddig volt: sárgarépa, krumpli, sütőtök. Kb. 1-1 hétig próbálkoztam mindegyikkel, teljes kudarc. A gyümölcsökkel nem volt gond, eszi mindegyiket.
2011. márc. 1. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne eroltesd, ami nem izlett azt en is hanyagoltam. 7hos a kislanyom most mar barmit meg eszik, egy honapja kap kajat tejen kivul, szerintem hamar ment:D
2011. márc. 1. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! A fiam dettó ugyanez! 6 hónapos múlt és semmilyen zöldséget nem volt hajlandó megenni, üvöltött, csapkodott, befeszítette magát, amit el tudsz képzelni! Egyedül nem is tudtam megetetni, anyumat hívtam át mindig délben, kivoltam idegileg teljesen, mert a védőnő meg izélgetett, hogy nem kap elég vitamint, vasat, stb.

Aztán egyszer a párom egy üveg Univer bébiétellel jött haza, mert véletlenül azt vette le a polcról...esküszöm falta!

Nekünk nem jött be a drágábbnál drágább Hipp, vagy a Kecskeméti, semmi! Csak az Univer bébiételeket eszi meg. Amikor hagyott az egyikből rájöttem miért: a kecskeméti, hipp, ovko, hamé és társai - mindet kipróbáltuk - íztelenek. Az univeresből a sütőtöknek sütőtök íze van és nem olyan egyforma, mint pl. a kecskemétinek, a répa és a sütőtök pl. teljesen egyforma.

A babáknak a gyümölcs finom, erőteljes íze után adsz egy íztelen kulimászt, persze, hogy nem ízlik mindnek. Én azt tudom neked tanácsolni, hogy csak egy üveg Univert próbálj ki, pl. az alma-sütőtököt -az az egyik legjobb-, szerintem meglepődsz te is!

2011. márc. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!