Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21 hónapos babának futóbicikli?

21 hónapos babának futóbicikli?

Figyelt kérdés

Fog tudni menni vele?Vélemények?Tapasztalatok?

13 hónapos kora óta nyúzza a kismotort,mostmár "trükközik" vele,megy mint a szélvész.

Ezért gondoltam,h egy szintel feljebb lépnénk:)

2011. márc. 1. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
én nem vennék neki. én még a most 2 éves 2 hós kislányomnak sem vennék. sztem az még túl fárasztó nekik, és egyensúlyozni is ügyesebben kell rajta. én majd jövő tavasszal nyárra tervezem.
2011. márc. 1. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom, hogy a 24-25 hósok között is csak némelyiknek jön be a dolog. De a bébitaxi is olyan, hogy igazából csak 13-15 hós körüliek mennek vele igazán jól, ehhez képest a lányom 9 hós korától döngetett vele mint aki arra született. Vigyétek el egy Decathlonba és ültessétek fel egy FB-re, hogy mit kezd vele, egyáltalán leér-e a lába??????
2011. márc. 22. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:
unokatesómmal pont ma beszéltem erről és az ő kisfia 2évesen kapta de még csak most kezdett el vele menni, két és fél évesen
2011. márc. 22. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Enyém 22 hósan kapta, és egyből tudta használni. Most 27 hós, már rég nem is motorozik, csak a futócangát használni.

Egyáltalán nem fárad el tőle, mármint az egyensúlyozásban, amit ír az egyik válaszoló.

Próbáljátok ki valahol, pl Decathlonban, hogy tudja-e használni a gyereked, mert itt a játszótéren voltak már 2,5 év körüli gyerekek, akik kipróbálták a mienket, de nem tudtak vele menni.

2011. márc. 22. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
használni = használja (bocs)
2011. márc. 22. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondoltok? Vagy milyen az a futóbicikli? Bocs, az offért,de az én lányom is profi motoros már 1 éves kora óta. Most lesz 21 hós és én szeretnék előrébb lépni. Én ezt néztem ki neki.

2011. márc. 22. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 22. 15:31
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem majd ráérsz 3 éves korába venni,az én kisfiam 22 hónapos de még a motor is kb 5 percig érdekli 18 hónapos volt h 1ször ment vele.
2011. márc. 22. 16:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Amit az utolsó előtti linkelt,az a futóbicikli.

Köszi a válaszokat,igazából én már eldöntöttem,csak kíváncsi voltam a véleményekre.

Utolsónak: A te gyermeked még nem érett meg rá,a mienk igen:)

Mindenki más ütemben fejlődik.

Az enyém mint írtam,már 13 hós korától momózik,mostmár "cross"-ozik és képes 1.5-2 órán keresztűl folyamatosan!!! menni vele.

Ezért gondoltam,hogy tovább lépünk.

Azt hiszem a nyuszi tojni fog egyet:)

Köszi mindenkinek!

2011. márc. 22. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:

13,57 vagyok (22 hós óta használja a lányom)

Szerintem nagyon fog tetszeni a fiadnak, ha a motort is ennyire szereti!!!!!!! :)

2011. márc. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!