Mindig beszeltek a babatokhoz? Mar a megszuletett babakra gondolok!
Figyelt kérdés
en probalok mindig beszelni,de neha mar azis annyira faraszto,hogy csak ugy fekszek mellette.de aztan furdalasom,hogy szegeny pici igy nem tanul meg beszelni.magam vagyok,nincs nagyszulo,se barat,apu csak este jon,egesz nap vele vagyok egyedul,mindent megteszek,probalok leheto legtobbet beszelni hozza.de egyhuzamban nem birom.2009. febr. 17. 09:05
11/12 anonim válasza:
Az elején pont úgy voltam vele, ahogy Te! Nem tudtam hozzá beszélni, mert meg kellett szoknom, hogy Ő létezik, és itt van mellettem egész nap... Volt nekem is lelkiismeret-furdalásom, és én is inkább mondókákat mondtam, énekelgettem. Aztán 3-4 hónapos korában változott a helyzet, egyszer csak azon kaptam magam, hogy mint egy jó baráthoz egész nap beszélek, hogy most ezt csinálom, azt csinálom, most felöltözünk, elmegyünk sétálni stb. Alakul ez magától, szerintem nem kell izgulni, pláne attól nem kell félni, hogy nem tanul meg beszélni. 8 és fél hós kisfiú anyukája
12/12 A kérdező kommentje:
koszonom szepen;))
2009. febr. 17. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!