Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babátok mennyire gügyög?

8 hós babátok mennyire gügyög?

Figyelt kérdés

Ma 8 hós a kislányom, de még egyáltalán nem mond olyanokat, hogy pl. ba-ba-ba. Hallatja a hangját, kiabál, "énekel", de hangokból csak olyanokat mond, mint pl. "gí", "fffö", työ" - tehát inkább csak próbálgatja a mássalhangzókat.

Nincs elkésve?

2011. febr. 28. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez a helyzet. folyamatosan karattyol, de h mit azt csak ő tudja :) de imádom hallgatni! ahogy mászik a szobán keresztül, mindíg tudom erre jár, mert työ, tata, mumumu.... és társaik :) az apa, v papa néha kijön de nem tudatosan ,meg mama.
2011. febr. 28. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt sem csinálhatja minden baba egyformán.

Az enyém most 9hós, de két hónapja folyamatosan kiabálja, hogy bababa-bábábá, és dedededede, dájdájdáj, De ezen kívül brümbrümbrüm is megy és próbálgat modnogatni egyéb hangokat is.

:-)

Lányod is próbálkozik- ez a lényeg

2011. febr. 28. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs elkésve.

Nem értem, miért kell rögvest kétségbe esni, ha egy fél éves gyerek még nem jár és nem beszél folyékonyan három nyelvet...

2011. febr. 28. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 9.5 hónapos, intenzíven a babababa, dádádá, dededede, nemnemnem 2 hete kezdte, egyik napról a másikra.
2011. febr. 28. 23:25
 5/9 A kérdező kommentje:

OK, köszi mindenkinek. :)

Nem vagyok kétségbeesve, csak a mozgásfejlődése is kicsit meg van késve, és ezért jobban figyelek inkább ezekre is.

2011. márc. 1. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Enyém 8 hónapos és mamama, mememe, babababa amik most mennek, előtte dedede volt, előtte giiiii, azt most nem hallom tőle. Amúgy, leginkább sikítozik és eeeeeee -énekel :D
2011. márc. 1. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, mit jelent hogy meg van késve? Én is azt hittem, hogy a kisfiamnak megkésett, de kiderült, hogy nem az.

9.5 hónapos kisfiú anyukája

2011. márc. 1. 11:18
 8/9 A kérdező kommentje:
7 hósan kezdett igazából forogni mindkét irányba, addig szinte semmi. "Hivatalosan" nem mondták ki, hogy megkésett.
2011. márc. 1. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
7,5 hónapos/hátról még nem sikerül átfordulni csak pici segítséggel/ ezeket mondja- blablabla, lala, jeje, gigi, dede,szerintem babád végképp nincs megkésve :)
2011. márc. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!