Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki ha szülinapi zsúron...

Ciki ha szülinapi zsúron papírtányérokat és műanyagpoharakat használunk? Veszekedéseket, rombolást elkerülendő elraknátok a játékokat?

Figyelt kérdés

felnőtteknek is azt gondoltam azt használok

játékokra kitérve amiket akkor kap azokra is gondolok meg a már meglévőkre is 10 felnőtt lesz és 4 gyerek

2011. febr. 28. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mikor lesz a zsúr??

ha most télen sajnos alig elkerülhető hogy ne játszanak bennt. Valamivel játszani kell.

babák kategóriába írtad és lövésem sincs hány évesek mennyi és milyen programokat lehet tervezni nekik szóval szerintem elkerülhetetlen hogy 14 ember el ne döntsön fel ne borítson el ne törjön valamit.

2011. febr. 28. 14:18
 2/11 anonim ***** válasza:
a műanyag étkészlet nem gáz, lehet jópoa mintásakat kapni, ami egy gyerek zsúrra illik, de ha elrakod a játékokat akkor mivel fognak játszani a gyerekek?
2011. febr. 28. 14:18
 3/11 A kérdező kommentje:

nem akarom elrakni mindet de pl egy gyerekszék van egy babakocsi egy lábbal hajtós autó ezeken biztos összevesznének meg vannak drága apró darabos játékok,azokat szeretném többit persze előhagyom

2 éves lesz,bocs de nekem még baba most jövök rá hogy már nagylány...:-)

meg persze amit tudom hogy sajnálok(mármint nem játék)azt beteszem a mi szobánkba oda úgysem megy be senki.

jó ez így?

2011. febr. 28. 14:26
 4/11 A kérdező kommentje:
ja április elején lesz,de biztosan a lakásban leszünk
2011. febr. 28. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:

a műanyag étkészlet egyáltalán nem ciki.

viszont azt nem értem, hogy a játékokat miért rakod el?vagy jól nevelt gyerekek, elvannak a sarokban ülve is?

babák kategóriába írtad, így gondolom babazsúr lesz, még nem vettem észre, hogy a babák szoktak rombolni, ráadásul a játékok általában olyanok, hogy kibírnak egy babát :O

nálunk mikor zsúr van, pont, hogy kirakom az összes jópofa játékot, hisz az a vendég babáknak újdonság, nagyon jót szoktak játszani. veszekedni szoktak de ez a szocializálódás része, ha most nem tanulják meg, nem tapasztalják meg, mikor?

mikor vendégségbe megyünk babásokhoz, tőlük is elvárom, hogy kirakjanak játékot, de eddig ez mindenkinél természetes volt :O

2011. febr. 28. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
bocs csak mire megírtam már Te is írtad. azt hittem az összes játékot elraknád... hát egy-két játékot elrakhatsz, ha van mivel játszani nem gáz.
2011. febr. 28. 14:28
 7/11 A kérdező kommentje:
persze igazad van.de 2 fiú van meg 2 lány enyémmel együtt és amikor az egyik kisfiú át szokott jönni csak szétdobálják ami apró darabos és nem ülnek le,a kislány amikor átjön vele leül(pl puzzlek és konyhai eszközök)de így hogy 3-an jönnek biztosan szétdobálják csak.de van még jó sok jópofa játék ami elől maradna.a lakás kicsi de mindhárom családnál voltunk zsúron így illik visszahívni őket ezért leszünk ennyien.
2011. febr. 28. 14:31
 8/11 A kérdező kommentje:

én már előre félek attól hogy elférünk e de sok jó ember...mint mondják kis helyen is elfér...

van egy hálónk van egy viszonylag nagy étkezőnk konyhával és van a kislányom szobája

2011. febr. 28. 14:33
 9/11 A kérdező kommentje:

azért írtam mert szerettem volna tudni ti el szoktátok e rakni ilyenkor a játékok egy részét

a műanyag papír dolgokat azért találtam ki mert kicsi a hely s így nem lesz elől egész délután a sok koszos tányér pohár nem beszélve a másnapi mosogatásról

bocsi lehet túl nagy s..get kerítek ennek de nem tartottam még soha zsúrt és izgulok

azt gondolom elég az ha csak játszanak nagyon programot még nem lehet kitalálni,persze táncolnak majd gyerekzenére és lesz tortaevés ennyi

ez így elég ugye?

3 két éves és egy három éves gyerekről van szó

2011. febr. 28. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
nekünk is kicsi a lakásunk, mi ilyenkor elrakjuk az étkezőasztalt (szét lehet szedni szerencsére) és oda csinálunk kis játékkuckót. de biztos elférnek, nem izgulj, jó lesz :)))
2011. febr. 28. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!