Minden apuka "superman"?
Legalábbis sok valakitől ezt olvasom...
Munka után, ha hazaér, akkor babázik: etet, itat, pelenkáz, sétáltat, altat és mindezt mindig mosolyogva és örömmel teszi, sosem passzolja vissza 20 perc játék után a babát. Elengedi időnként két órahosszára az anyukát, hogy egy kicsit kikapcsolódjon a gyereknevelés fáradalmai alól. Elvégzi a házimunka nagy részét is, főz, vasal, mosogat. És mindezt a jó tulajdonságát nem emlegeti félóránként, hanem szerényen viseli. :-)))
Háááát, az én párom tuti nem szuperman, de nekünk jó így is...:-)) Előfordul, hogy kicserél egy pelust, 10-15 percig babázni is hajlandó - ez nála azt jelenti, hogy ölbe veszi a kicsit és járkál vele - de a lányom ezt élvezi. A háztartásba nem segít be, bár az is igaz, hogy nem nagyon hagyok melót, mire hazaér. 6 és fél hós kislányom van, teljesen belefér mellette a házimunka. Épp elég, hogy tudom, nem kell frászt kapnom az anyagiak miatt, mert keres annyit, hogy megélünk, nem fényesen, de tető van a fejünk felett, meleg a lakás, van mit enni és van mit felvenni, a gyereknek is megvan minden szükséges. A többi az én dolgom, szerintem. Na meg hiába kelne fel éjjel, szoptatni én tudom a picurt.
A terhesség alatt felszedett kilók is csak rólam mentek le, róla nem, mert szolidaritásból ő is hízott.:-))
Jó nekünk ő szuperman helyett, azt gondolom.
Igen, szerintem nem olyan kevés apuka ilyen...
Én már írtam...én voltam a "mázlista"---sokszor úgy gondolom, jobb "anyuka" :) mint én.
Sokkal több türelme van.
Látom írta valaki, hogy az Ő párja is, csak előbb eszik-nálunk még ez sincs, ha nyügi a lányunk inkább nem ül le enni-sőt, engem küld, egyek előbb... Megcsinálja a kajámat,nagyon jószívű, segítőkész-ezt sajnos sokan ki is használják.
Hát az én páronm is superman akkor. Kivéve: nem etet, mert még szopik a pici, és nem vasal, de a többit mindent megcsinál. Hazajön este 8 kor munkából, és babázik altatásig. Ha itthol van, szinte egész nap elbabázik, és mindenben segít. Együtt főzünk, ha kell, együtt takarítunk, vagy ő babázik, én takaritok, bármikor elmosogat, és nyugodtan elmehetek nélkülük vásárolni, butikolni, mert szivesen van a picivel.
Tudom, ritka az ilyen jó embert. Az első házasságomban 3 hónapos babával meradtam egyedül, mert apuka eljárt szórakozni, aztán megakadt valakiben a farka. Ő azóta is görény, sosem növi ki.
De az én Supermenemet soha sem adnám!!!!!!
Egyszerűen az ilyen ember szereti gyerekét, szereti a feleségét, párját, és nem önző, hogy csak azzal foglalkozzon, hogy lemarad az esti meccsről, vagy hogy nem csinál olyan munkát, ami egyébként a nő feladat - szerinte.
Szia!
Az én párom nagyon jó apa,14 hónapos kislányunkat megetei,játszik vele,meggyúrja,teát főz neki..stb.
DE fogalma sincs,mi a csoda a fürdőszobába,az a nagy fehér doboz,amin gombok vannak,árammal működik és amiből a piszkos ruhákat,tisztán veszem ki.A vasalóval is haragban van,a gáztűzhelyet hallomásból ismeri,egyedül a tv-vel komázik.
DE tökéletes apa és ez a fontos!!:)
Hát az én férjem is ilyen fél-superman:)házimunkakozelbe nem kell mennie, ezt így szoktuk meg, de maga után és a játékokkal elpakol, vagy mosogatás után. Este 6 korul jár haza, fáradt, sokszor még itthon is dolgozik, ezt probálom tiszteletben tartani, mivel o tart el minket:)De nem gond a pelenkázás, oltoztetés,furdetés, etetés, de valahogy ezt is megszokta, hogy én csinálom, és most szoktatom vissza. Pl. hogy vacsira o eteti a kicsit, és o is furdet (vagy altat). Míg pici volt a baba, egy-két orára megszothettem bevásárolni, most már voltak egyutt egy majdnem egész szombatot is.
Ejjel viszont nem bír felkelni, 7végén is csak neheyen, és szigorúbb, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!