Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek használt autós...

Szerintetek használt autós gyermekülés vásárlása menyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szerintetek inkább új gyermekülés vásárlása jobb vagy a használt is jó?
2011. febr. 28. 09:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt olvastam valahol, hogy a vaterán egy csomó olyan gyerekülést adnak el, amiket külföldről lomiztak, aztán új huzatot varratnak rá, és eladják. Ez igen veszélyes, mert ahogy már valaki írta előttem, ha már balesetes volt, akkor az nem jó. Azt kell mérlegelned, hogy mennyit használjátok, hova jártok (úgy értem városban, vagy autópályán, főúton is), és persze mennyi ideig fogjátok használni. Nem írtad, hogy milyen gyerekülés, de pl. egy 9-18 kg-ost is 2-3 évig lehet használni. Nekünk Römer van, 50e Ft-ért vettük, de inkább nem eszek, csak a gyerek biztonságban legyen. Állítólag olcsóbbakban is vannak jók, pl. a Nania. Ha kifogsz egy jó akciót, akkor 20-30e Ft-ért már lehet jókat venni (újat).
2011. márc. 3. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:

szió!

Mi is ezen vacilláltunk napokig, aztán végül rálicitáltunk egy Römerre...mi nem sokat megyünk, bár nyáron azért biztos leugrunk a Balcsira, vagy ilyesmi...hát remélem hogy nem járunk rosszul...

Bár azon röhögtünk az urammal, hogy hiába a jó gyerekülés, mert Matizunk van...:-DDD Ha gáz lenne, szerintem tök mindegy, mert kb. olyan mint annó a trabi...mennénk a levesbe minannyian szerintem...

Persze ez nem olyan vicces, de ez van.

A válaszom, hogy nem jó ötlet, de a muszáj nagy úr.

Majd írj, hogy hogy döntöttetek, kiváncsi vagyok!

2011. márc. 3. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem újat érdemes venni!

Pl. a Nania márka teljesen megbízható, és új ára is elfogadható...

Sokszor akciózzák is!!!

Brendonban, Tescoban, Auchanban mindig van...

Ha jól tudom, az Auchanban most akciósan 9590 Ft az ára(9-36 kg-ig)!

Mivel ők gyártják a Fisher Price és Ferrari márkájú üléseket (csak drágábban adják), nem hiszem, hogy olyan rossz lenne a minőségük!

De ha azt veszed, hogy ezt a méretet évekig használjátok majd, akkor akár még egy drágábbat is "megéri" megvenni újként!

2011. márc. 3. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is naniánk van (kettő), anno nézegettem az adac teszt eredményeket és jók.

Ha a használtan olcsó v. az új olcsó között kell választani, akkor csak is új.

2011. márc. 3. 17:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia, hát ez most olyan dolog hogy barátnőm is éppen most akarja feltenni a teszveszre a hordozóját, amit ők akciósan 20.000 Ft-ért vettek (27.000 az eredeti ára)és ő 13.000 Ft-ért akarja eladni, szóval ki lehet fogni, ez is olyan mintha egy gyerek se használta volna, mégis fele áron van mint az új, ha aukciós oldalról veszel nézd meg az eladó értékeléseit, vagy próbálj lakóhely szerint keresgélni akkor személyesen is megtudjátok nézni!
2011. márc. 3. 21:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk egy Cybex Solution X-fixet és 43 ezer volt.Tesztgyőztes és isofixes.Azért vettünk most drágát mert ezt használjuk a legtovább.
2011. márc. 3. 23:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Használt gyerekülést szerintem is csak megbízható ismerőstől érdemes venni.

Nekünk ilyen nem volt, viszont Nania ülést vettünk a Cora-ban és eddig jó volt.

2011. márc. 4. 07:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Addig szinte mindegy, hogy milyen márkájú gyerekülésben utazik a gyerek, amíg nincs baj. Azt szeretném én olvasni, hogy akinek volt balesete, valós helyzetben hogy vizsgázott egy-egy ülés. Mert addig tök mindegy, hogy Naniában, vagy Maxi cosi-ban utazgat. Bár mi a Maxi cosi-ra voksoltunk..
2011. márc. 4. 08:03
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszadóknak. Az egyik válaszoló kérdésére új Römer mellet döntöttünk. teljesen egyetértek az egyik válaszolóval " inkább nem eszem csak a gyermekem legyen biztonságban".
2011. márc. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!