Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » BCG oltást meg kell ismételni...

BCG oltást meg kell ismételni a fiamnál, összefügg azzal hogy koraszülött volt és azért nem hatott az oltás?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de lehet más oka is: egy oltás nem mindig hoz létre megfelelő szintű immunválaszt (ellenanyagszintet), ill. egyéni variáció, hogy ez a szint néha túl gyorsan csökken, nem elég tartós a hatás.
2009. febr. 16. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, ez ettől független. Én túlhordtam a babóm, mégis holnap megyünk ismétlésre. Másként reagál a szervezetük, van, akinél nem jól adták be, meg nem is tudom még mi szokott ennek lenni az oka. Nincs okod aggodalomra, ez a lényeg!

Boldog babázást!

2009. febr. 16. 19:05
 3/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy összefügg-e azzal hogy koraszülött a baba, mert az én fiam is koraszülött és nekünk is újra kell kapunk a BCG-t.
2009. febr. 16. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
NEM függ össze, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. A fejlettségi szinttől független az, hogy az oltás kiváltja-e a megfelelő immunválaszt.
2009. febr. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!