Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapja szültem, a hüvelyemb...

3 hónapja szültem, a hüvelyemben nyomó érzést érzek. Mitől lehet? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
20hetes terhes voltam,amikor jött egy vesemedence gyulladás,kaptam antibiotikumot, majd ahogy elfogyott rá 2-3napra begörcsölt a vesém,és a hüvelyemben jelentkezett a nyomó érzés.Majd újra kaptam Antibiotikumot,azóta szerencsére semmi.Most szülés után szokott újra előjönni a hüvelyi nyomó fájdalom,és nem tudom, hogy mitől lehet a 6hetes kontrollon azt mondta az orvosom, hogy minden rendben van.Most múlthéten szombaton felfáztam de szedtem rá gyógyszert és akkor is jelentkezett ez az érzés. Szerintetek?A válaszokat előre is köszönöm.:)
2011. febr. 27. 19:06
 1/1 anonim ***** válasza:
igazából nem tudom mitől lehet, de nekem is volt, kb. szülés után 10 héttel jelentkezett először, aztán szerencsére egyre ritkábban. most 13 hós a babám, valamikor még előjön, pl. ha megvan a menszeszem. Nőgyógyászatilag velem is minden rendben elvileg, szóval én is kíváncsi lennék az okára!
2011. febr. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!