Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás, mivel kezdtetek?

Hozzátáplálás, mivel kezdtetek?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Sok helyen olvasom, hogy gyümivel kezdjük, máshol pedig azt, hogy tejpéppel, mert az hasonlít a legjobban az anyatej állagára és ízére. Most akkor melyik?Nektek mi vált be, hogy csináltátok?
2011. febr. 27. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a barack jött be, addig mig rá nem jöttem, hogy az almát is megeszik, de csak fözve.

Kezdheted: barack, alma, meggy, majd ezek variálásával.

Zöldség: krumpli, cékla

Nekem a barackon kivül egyiket sem ették meg külön, ezért én uj izeket ugy vezettem be, hogy a már kedvelt izzel kevertem.

2011. febr. 27. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha anyatejes,akkor tejpépet egyáltalán nem kell adni.

Gyümivel kezdtük 6 hósan. Alma,barack,meggy,sütőtök,sárgarépa,krumpli,cékla.

Amúgy a védőnődtől nem szoktál kérdezni? Nekem nagyon sokat segitett az enyém!

2011. márc. 4. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Sinlac péppel kezdtem 4hósan, anyatejes volt és úgy éreztem h kevés már neki. És később a pépbe tettem eleinte gyümit h szokja az ízét és után csak a sima gyümipépet adtam. Nekünk ez a módszer bevált.
2011. márc. 4. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

Hát a védőnőt hagyjuk, hol van hol nincs, ugyanis egyfolytában helyettesítés van, két percet nem szánnak az emberre:(

2011. márc. 4. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A védőnőre én sem számíthatok egyáltalán. Hat hónapos a kislányom és kétszer volt nálunk. Ha ad valami tanácsot, arra sem adunk, mert már többször rájöttünk a terhességem alatt is, hogy nagyon tudatlan.

A hozzátáplálást mi 5 hónaposan kezdtük almával. Utána jöttek a zöldségek, krumpli, répa, sütőtök, majd a cékla. Az őszibarack lesz a következő. Én uzsonnára szoktam neki tejpépet adni szoptatás előtt.

2011. márc. 4. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is Sinlac péppel kezdtem, nagyon ízlett szerencsére a kislányomnak. Aztán pár nap múlva jött az alma kóstoltatása, ami először nem ízlett neki, de később csempésztem bele egy kis tejpépet és máris elfogadta. Azóta pedig már magában is szereti.

Ki kell kísérletezni, hogy babádnak mi a jó.

2011. márc. 4. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!