Milyen pelust ajánlotok éjszakára ami sokat kibir?
MI az első gyereknél is a Liberót használtuk és most a másodiknál is szintén.
A múltkor kaptam ajándékba egy legnagyobb kiszerelési Pampers pelust,ezt is kipróbáltam,nagyon vékonynak tűnt a Liberóhoz képest,bizalmatlan voltam vele szemben,de mégis azt mondhatom,hogy nagyonis megbízható volt az is,mert a picinek volt hasmenéses időszaka antibiuotikumtól és így is megusztuk egyetlen baleset nélkül.
A lányomnál mindegy volt mit adok rá, nem volt baleset. Kipróbáltunk csomó félét: Müller-es, Dm-es, Rossmann-os, pelusfutártól BO-GI pelust, a zöld active és a narancs Pampers-t, Bella Háppy-t, tesco-sat ... minden jó volt neki. A legtöb pisit a libero és a huggies bírta.
Ám a fiamnál egyes egyedül a Libero bírja azt az irdatlan mennyiségű pisit, amit éjjel termel. Még a huggies is szétázik tőle. Nappalra neki is jó bármi ha gyakran lehet cserélni, de éjjelre muszáj vagyok Libero-t adni rá, különben garantált a baleset.
amúgy szerintem ahány gyerek ,annyi féle választ fogsz kapni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!