Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelust ajánlotok...

Milyen pelust ajánlotok éjszakára ami sokat kibir?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

MI az első gyereknél is a Liberót használtuk és most a másodiknál is szintén.

A múltkor kaptam ajándékba egy legnagyobb kiszerelési Pampers pelust,ezt is kipróbáltam,nagyon vékonynak tűnt a Liberóhoz képest,bizalmatlan voltam vele szemben,de mégis azt mondhatom,hogy nagyonis megbízható volt az is,mert a picinek volt hasmenéses időszaka antibiuotikumtól és így is megusztuk egyetlen baleset nélkül.

2011. febr. 27. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Liberó.
2011. febr. 27. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi éjszakára a liberót használjuk. Teljesen jól bírja. Napközben nem, mert a túl vastagnak találom a mozgáshoz. Éjszakára tökéletes!
2011. febr. 27. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:

A lányomnál mindegy volt mit adok rá, nem volt baleset. Kipróbáltunk csomó félét: Müller-es, Dm-es, Rossmann-os, pelusfutártól BO-GI pelust, a zöld active és a narancs Pampers-t, Bella Háppy-t, tesco-sat ... minden jó volt neki. A legtöb pisit a libero és a huggies bírta.

Ám a fiamnál egyes egyedül a Libero bírja azt az irdatlan mennyiségű pisit, amit éjjel termel. Még a huggies is szétázik tőle. Nappalra neki is jó bármi ha gyakran lehet cserélni, de éjjelre muszáj vagyok Libero-t adni rá, különben garantált a baleset.

amúgy szerintem ahány gyerek ,annyi féle választ fogsz kapni. :-)

2011. febr. 27. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi Pampers-t használunk Active baby-t. Nappalra és éjszakára is tökéletes. Balesetek csak akkor fordulnak elő, ha nagyon nagyon csomag kerül a pelusba:):)
2011. febr. 27. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nappal Pampers Actív Baby-t használok,éjszaka eddig Liberót használtam,de kipróbáltam a zöld zacskós Tescos-t(nagyon bizalmatlan voltam),de akciós volt ,gondoltam üsse kő,max.kivágom a kukába ha sz@r!De kellemesen csalódtam!!!!!Éjszaka ez bír a legtöbbet!
2011. febr. 27. 18:23
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
2011. febr. 27. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Libero
2011. febr. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!