Nem tud normálisan szopizni, hogy lakassam jól?
Most volt a kisfiam 3 hós. Pár hete nem tud nyugodtan szopizni.
Kb. 3 percig szépen, nyugodtan, majd már a lenyelt levegőmennyiség miatt állandóan oldalra kapkodja a fejét, met zavarja hasa.
Próbáltam már pl. büfiztetni szopi közben, de az sem jó.
Fejjem ki a tejet és adjam neki cumisüvegből, hogy nyugodtan tudjon enni???
Egy próbát megér, pláne ha tud cumisüvegből enni:)
Amúgy elmúlik idővel:)
Szerintem ne add neki cumisüvegből,mert cumizavaros lesz.Hozzászokik a könnyű evéshez és később már nem is fog ciciből enni;mert azért nyilván dolgoznia kell,az üvegből kényelmes!Ergo:nem fog szopizni,fejéssel nem tudsz annyi tejet produkálni,hamarabb elapad,kevesebb ideig tudod neki adni.
Én azt javasolnám,hogy szoptassad továbbra is,büfiztessed evés közben. És próbálj ki több pózt szoptatásonkként.
Kinek így kényelmes,kinek úgy.Ülve,fekve,hónod alatt,szopis párnával,nélküle.Arra is figyelj,hogy a picinek is kényelmes legyen.Én vettem észre az elején a kisfiam szoptatásánál,hogy nekem igaz kényelmes volt,de ő nem tudott ellazulni,mert nem volt jól mellen,kicsit tartania kellett a fejét,ami nyilván fárasztó volt neki így kevesebbet is evett,több levegőt is nyelt.
Lehet,hogy esetleges rossz tartás miatt nyel több levegőt a picid.És figyeld,hogy kellően bekapja e a melled.
Próbálkozz,hidd el megéri!:)
Sok sikert,jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!