Miért retteg a pelenkázástól a 11 hónaposom? !
az én lányom 1 évesen szobatiszta volt, lehet, hogy ti is ilyen szerencsések lesztek.
próbáld meg, hogy ne adj rá, tedd elé a bimbit, és mond meg neki, hogy ha kell, üljön rá, és hagyd ott kettesben a bimbivel.
Nekem bevállt.
Ha nem hajlandó, és 2-3 alkalommal bepisil jelzés nélkül, akkor nem ez a probléma.
Akkor nem tudom mi lehet, talán írnak mások akik ebben a cipőben jártak.
Szia!
Az én kisfiam is majdnem hasonló módon viselkedik a pelenkázáskor. Csak az enyém kiegészíti azzal, hogy lenyúl a torkán is, és öklendezik, mert tudja, hogy olyankor a szívbajt hozza rám.
Nem tudom mi lehet a pontos ok, de valószínű nem szereti a pelenkázós ceremóniát. Nálunk néha az öltözködésnél is ez van, bár a hajamat nem tépi. Próbálgatja az akaratát, hogy meddig mehet el, mi az amit még lehet neki, és mi az amit nem.
Azt meg nem hiszem el, hogy egy 1 éves gyerek szobatiszta, mivel ennyi idősen még nem tudatos a pisilés, kakilás, csak jön és kész.
Ovis korra kell elérni a "szobatisztaságot"...
Neked sok türelmet és nyugalmat kívánok! Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!