Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig állhat el az előre...

Meddig állhat el az előre elkészitett tápszer?

Figyelt kérdés
mert ugy csinálom,(1napja)hogy megcsinálom előre(1adagot),és ráteszem a radiátorra hogy melegen tartsa.Azért csinálom igy,mert nem tudom elkésziteni,mert üvölt,és nem alszik vissza utána,mikrózni meg azért nemakarom,mert nagyon hangos,de ez a kisebbik gond a mikró...szóval az lenne a kérdésem,meddig állhat az előre elkészitett tápszer?(7hónapos a fiam)
2011. febr. 26. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kisfiam most múlt 8 hónapos, még soha nem aludta át az éjszakát. Nálunk az asztalra termoszba be van készítve a víz, cumisüvegbe a por, csak rá kell öntenem a vizet és már kész is. Ahogy elkezd mocorogni már készítem is, de ahogy kipattan a szeme már ordít is. Már alig bírom... 4 óránként eszik, éjszaka is ezt csinálja. Ráadásul náluk ha a fejem tetejére állok 18.00-nál tovább nem tud fentmaradni, így reggel 4-5 körül már fentvagyunk. Erre nincs valakinek praktikája, hogyan tudnám fentmarasztalni még egy kicsit?
2011. febr. 27. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is 7 hós és ő éjjelente konkrétan ÉHES. Aranyszabály: NEM egyformák a kisbabák! Sajnos ezt sok doki vagy anyuka képtelen felfogni. Amelyik többször eszik kevesebbet (kisabb a gyomra, az étvágya, így esik neki jól, stb., ő megéhezhet simán éjjel is.)

Én miután elhűlt a tápszer amit meghagyott simán elteszem a hűtőbe de max 4-5 óráig, utána kiöntöm.

2011. febr. 27. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát az én kicsim full keveset eszik vacsira 20.30-kor de reggel 8-kor kel.Nem sok vagy kevés evés kérdése.
2011. febr. 27. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
De igen, az is lehet. Nem egyformák a babák, van akinél evés kérdése, van akinél nem. Nem győzöm hangsúlyozni, nem egyformák a babák.
2011. febr. 27. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a vizet tartom a radiátoron egy üvegben és a kiadagolt port a cumisüvegben külön. Mikor ébred csak összeöntöm a kettőt, kb 15 másodperc rázással együtt.
2011. febr. 27. 20:33
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,én is úgy csináltam már:)
2011. márc. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!