Meddig állhat el az előre elkészitett tápszer?
Hűtőben 24 óra.
Ne rakd a radiátorra.
A radiátoros dologgal az a baj hogy folyamatosan langyos vagy is a legtökéletesebb környezet a baktériumok szaporodásának. Vagy is ha pár óra múlva oda adod neki már annyi lehet benne amit nem tud megemészteni.
A kislányom a elejétöl tápszeres. Èjszakára bekészítek hideg vizet pl 150ml majd ehhez adok 30 ml felforralt vizet ez pár másoderc alatt felmelegszik és így pont 40 fokos lesz a víz.
7 hós gyereknek kaja nélkül végig kellene tudni aludni az éjszakát. próbálj csak vizet adni neki, lehet azzal is ugyan úgy beéri.
mi is iylenek vagyunk, lassan 9 hós fiammal, jön a foga, és amúgy sem volt az az éjszaka átalvós baba soha :S hiába állok a fejem tetejére csak ordít... így cici+tápszer és van kb 3-4 óránk aludni egyhuzamban. pedig fürdető, borostyán lánc... minden van.
én úgy csinálom, h felforralom lefekvéskor a vizet, odakészítek mindent, és mikor hallom h mocorog (azonnal felkelek rá amint megmozdul, h kel) pattanok, és gyors alátüzelek, fél perc, és meleg is, bele a por, és ihatja. pont annyi vizet rakok fel amennyi kell, így tényleg seperc alatt megmelegszik.
Nem szabad radiátoron tárolni.Előre elkészíted, kihűtöd, hűtőbe teszed.24 órát lehet így tárolni.
Amit én csináltam az az volt, hogy kiadagoltam a tápszert cumisüvegbe, és meleg vizet tettem termoszba.Ébredéskor csak a vizet kellett beleönteni az üvegbe, összerázni, és kész is volt.
22:08-as vagyok.Én pont 7 hónapos korában szoktattam le a babám az éjszakai evésről.Amikor kontrollra mentem a babómmal, panaszkodtam a dokinak, hogy éjjel még mindig 3 óránként eszik.Azt mondta, hogy a gyerkőcöm konkrétan palira vesz.Hát így elhatároztam, hogy véget vetek az éjszakai etetésnek.Pár nap kellett hozzá, és azóta alszik.
Amikor ébredt, adtam neki.Legelőször a hajnali evésről akartam leszoktatni, utána a többiről.Úgy csináltam, hogy megkapta a tápszert, de napról napra kevesebb tápszert tettem ugyanannyi vízhez.Egyszer csak maradt a víz.Egyre kevesebbet kért, majd nem is ébredt fel.
Amióta leszokott a lakmározásról, este 8-tól reggel fél 8-ig alszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!