Segit, setek! Most ez mi volt éjjel? Éhes volt vagy a foga fájt?
Figyelt kérdés
4 és fél hós a babám, már van neki két foga, és állandóan a keze a szájába van, és borzasztóan nyálzik! Tuti jön a többi foga is.
Éjjel 2 kor felébredt evett, (4-5 óra után szokott ujra enni), és negyed 6 kor elkezdett üvölteni. Adtam neki Vibucrol kúpot, semmi hatás, negyed óra múlva 2 mili nurofen, ugyanugy üvöltött. Visitva sirt mintha fájt volna valamilye! Utána kapott kajcsit, attól teljesen megnyugodott. Most akkor éhes lett volna???
2011. febr. 26. 19:47
1/4 A kérdező kommentje:
amugy ha fájdalomcsillapitot adok neki akkor mikor nem fáj neki semmi akkor lesz valami baja?
2011. febr. 26. 19:58
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy növekedési ugrása van és amiatt több táplálékra van szüksége. Az én kisfiam is visítva sír ha éhes. Pedig ilyenkor is ugyanannyit kap, mint szokott.
Ha viszont nyálzik akkor tuti jön a foga. Nekünk az Osanit golyócskák segítettek. De nagyon :)
bocsi, hogy nem tudtam érdemben segíteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem éhes volt. Nálunk az ilyen fajta sirás mindig éhség volt.
4/4 anonim válasza:
Éhes volt a drága!Növekedési ugrása van,előbb éhezhet,többet ehet ebben az időszakban.Ha csak ugy adsz nek nurofent,semmi baja nem lesz tőle,nyugi!Amúgy lehetnek fájdalmai is,mert amiket leirtál,biztos jön a foga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!