Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól lakhat ezekkel? Többi lent.

Jól lakhat ezekkel? Többi lent.

Figyelt kérdés
most kezdtük el a húst kóstoltatni 7hónaposommal,és vettünk pár üveges bébiételt,és szinte csak olyat láttam,ami gyümölccsel van keverve.Hogy lakik jól azokkal?Pl alma-csirke,alma-banán-csirke,sütőtök-csirke.Megeszik 1üveggel mióta hozzátáplálok,de nemtudom ezek elég laktatók e neki,mert simán a gyümölccsel nem szokott jóllakni.4óránként eszik amúgy.
2011. febr. 26. 17:08
 1/4 anonim válasza:
0%
Te is most kezted el?? Mert az elég gáz...
2011. febr. 26. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:

7 hónaposnak szerintem laktató,gondolom azért ilyet csinálnak.Én is aggódtam ezen amikor MI kezdtünk kóstolgatni de a védőnő megnyugtatott:)

Első válaszoló inkább te vagy gáz,de nagyon:S

2011. febr. 26. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.Elsőnek,nemtudom mi gáz,mégis mit gondolsz,megszültem,és máris adjak neki húst vagy mi?Még most is anyatejes,6hónapos korban ajánlják a hozzátáplálást anyatejeseknél,akkor miről beszélsz,olyan nagy idő az az 1hónap?Nemis értem....Még előrébb is vagyunk mint sokan mások,mert a fiam az első kóstoltatás után 1üveggel megeszik bármit,(tehát ki lett váltva már akkor 1étkezés,)és ez azóta is igy van,a húst meg igen,most kezdtem el,de nem is magyarázkodok,minek...
2011. febr. 26. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én 7 hónapos kisfiam jóllakik a húsos bébiételekkel, amúgy van zöldséges is (sárgarépa, borsó, stb.). Utána csak pár korty vizet szokott inni, és persze később tápszert. De ha a te babádnak kevés egy üveggel, adj neki többet belőle, vagy keverj bele valamit, pl. gabonapépet vagy babakekszet.
2011. febr. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!