Mit csináljak? Hogy segítsek neki?
Én 2 évig ölben altattam a fiaimat, az egyiket ringattam, a másik meg csak a szopival alud el. Mindkettő teljesen magától leszokott az ölben alvásról, egyszerűen kinőtték.Aranyos, kiegyensúlyozott kis virgonc kisfiúk.
Neked kell eldöntened. Az a fogalom hogy felszoktatás egy jó nagy marhaság. Idővel megnőnek és leválnak.
Türelem, gondoskodás és szeretet.
Jajj, az ölbevevés az utolsó megoldásod legyen. Persze hogy rászokhat, aztán majd az lesz itt a kérdésed, hogy hogyan szoktasd le ;-)
Legyél ott vele tedd rá a kezed, ha nem is simogatod, mert az is ingerelheti mozgásra őt. Legyen csönd, és csak érezze, hogyott vagy, érezzen,de ne mozogj.
Utolsónak:
:-DDD Ez jó, az lesz a köv. kérdés, hogy hogy szoktassam le...:-DDD
Köszi lányok, végül kivettem kicsit, és mikor megnyugodott, akkor visszatettem, és ott maradtam vele, simiztem, de az tényleg nem volt jó, mert mindig ki-kinyitotta a kis(gyönyörű) szemeit, így csak ott voltam, szal végülis magam is ráéreztem, hogy mit kellene tenni...:-) Mindig ez van, kétségbe esek, hívogatok, írogatok, ahelyett, hogy az ösztönömre hallgatnék...:-)))
De amúgy éjjel fenn voltunk vagy 4-5x uezért...:-( Remélem tényleg pár nap, mert így ő is, és én is nagyon fáradtak vagyunk..
Mindenkinek minden jót!
Ha egy szobában vagytok, egy idő után megpróbálhatod azt is ha hallod, hogy kezd nyűgizni, hogy csak shhhh shhhh, hátha beválik, nálunk bevált, bár nagyobb volt már 1-2 év közt. Hallja, hogyott vagy, már az is megnyugvás lehet neki, vagy halkan mondod, hogy itt van anyu aludj jól.
Hátha még így ágyból is sikerül lerendezned, nem kell felkelj teljesen.
aha, köszi...megpróbálom.
Ugyan most csak átmenetileg, de egy szobában vagyok vele...de már tegnap relatíve jobb volt a helyzet, már "csak" 2x csinálta éjjel, biztos kezd belejönni:-))
Olyan kis vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!