Hát kedves utolsó válaszló én egyálltalán nemlátom csúnyának a babádat!És igen láttam már én is kevésbé szép babát de mégis mindegyikben van valami szép!!!!
2011. febr. 25. 21:11
13/21 anonim válasza:
20.50-es vagyok. Hát pedig mikor megszületett, nem volt egy Adonisz, kicsit el is voltam keseredve az arca miatt... De most már persze nekem a legszebb. :) Itt van egyébként egy friss kép róla (17 hónapos már): [link]
2011. febr. 25. 21:34
14/21 anonim válasza:
Emlékszem rá, mikor megláttam a kissebbik lányomat azt gondoltam, hogy szegény, lány...
Aztán jöttek a rokonok, szülők, testvérek...és mindenki áradozott, hogy milyen szép.
Hát őszintén? Mit gondoltom? Hogy szerintem nem egy gyereket nézünk...:-)
Tisztára fel volt püffedve, még a szemei sem látszottak, a füle csupa szőr, a sok oxitocintól ödémás volt, és kellet 2-3 nap, mire arra jutottam, hogy talán mégis lesz belőle valami. :-)
Ilyen volt születésekor, puffadt, ödémás, vörös és sírós, egy percig nem láttam csúnyának, amellet, hogy minden kis újszülött egy picit békaszerű, főleg férfiszemmel.
Az első képen rögtön szülés után.Hát eléggé kis csúcsfejű volt.Az apukája meg is ijedt,hogy ilyen marad szegény gyerek.2ik képen 1 napos, a 3ik képen 4 hónapos azt hiszem és a 4iken pedig 21 hónapos nagyfiú.Én mindig szépnek láttam.Sokan mondták is neki.IMÁDOM Ő AZ ÉN ÉLETEM!!!!
Mennyi változáson átesnek :) nekem ez annyira tetszik :)
Minden anyukának gratulálok!
2011. febr. 26. 06:25
18/21 anonim válasza:
de aranyosak vagytok.Hogy őszinte legyek tényleg van a képek közt pár "érdekes"baba:)de milyen szépek lesznek.Amikor vártam a fiam annyira vártam,hogy legalább ne legyen csúnya.láttam már jó pár nagyon csúnya csecsemőt,és amikor annó a Verebes kisebbik fia megszületett és kivitték neki megmutatni ő csak annyit mondott "szebb nincs"?a páromnak se tetszett soha egyik baba sem,aztán mikor megszületett az volt a párom első szava,hogy van haja,és nagyon szép.Na már akkor tudtam ha a párom ilyent mond abban van valami,vagy be van rúgva,de tényleg nagyon szép volt,szép formás,rózsaszín börrel.De nagyon érdekesek ezek a baba változások,milyen szépek lesznek,de sajnos a környezetbe van olyan,aki 2 év alatt se lett szép,de nagyon bájos.az egyik válaszoló voltam.
2011. febr. 26. 07:51
19/21 anonim válasza:
Sziasztok!Mikor megszületett a lányom azt hittem elájulok!:
Nagyon kis csúnyácska volt!A feje ferde volt.Az egyik füle összegyűrődött,meg vagy 2 cm-rel lejjebb is volt!Jajjjj nagyon megijedtem,de egész pofás lett 8 hónapos korára szerintem :D
Nagyon szép midegyikötök babája!:)Kedves utolsó a kisfiamnak is pont ilyen kis pufoka arca van.Linkelni nemtudok sajnos mert rengetegszer probáltam már és egyszerüen nen jön össze:(Hát ez van technikai zseni nem vagyok az már biztos!:(:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!