Szerintetek mit tegyek? Hatalmas étvágya lett, és éjjel is kér.
17 hónapos a fiam, 6 hetes korától átalussza az éjszakát.
Egészen mostanáig. 2 hete egy nagyon szörnyű hányós-hasmenéses vírust beszedett, 1 hétig nem evett egyáltalán semmit, amit teát megivott, az is 10 perc múlva a pelusban köszönt vissza, vagy kihányta. Aztán pont egy hete elkezdett enni. Éjjel felébredt, és nagyon sírt. Nem tudtuk, hogy mi baja lehet, attól tartottunk, hogy talán megterhelte a gyomrát a hirtelen evés (pedig nem evett sokat, de hát egy hétig semmit sem evett).
Aztán nehezen, de elaludt, üvöltve, sírva. Hozzá sem lehetett nyúlni, mert lökte el a kezünket is.
Fél óra múlva újra kezdődött az egész, ez így ment hajnal 4ig, mikor adtam neki egy üveg tejet, hátha éhes, és bevágta az egészet. Azóta minden éjjel megiszik egy üveg tejet (2dl) éjfél körül, pedig jól vacsorázik, meg egész nap sokat eszik. Tegnap is kétszer ebédelt, lefekvés előtt, meg után is. Este megevett egy szelet bundás kenyeret, megivott hozzá 1,5 dl kakaót és éjfélkor még megitta a 2 dl tejet, majd reggel 7kor 2,5 dl tejeskávét...
Nem bánom, hogy eszik éjjel is, mert elég soványka, azalatt az 1 hét alatt minimum fél kg-ot fogyott, pedig épp' hogy volt 9 kg. Az apja is azt mondja, legalább összeszedi magát egy kicsit. :D
De meddig engedhetem neki, hogy éjjel is egyen?
Én furcsálom hogy az éhség miatt lenne ennyire kikészülve, hogy még hozzá se lehessen érni. Én inkább a fogára gyanakszom, ilyenkor lehet hogy még a langyos tej is jól esik neki, valamelyest csillapítja a fájdalmát.
Az én lányom is beteg volt karácsonykor, akkor alíg evett, és ő is később pótolta. De éjjel nem kért enni. Ő másfél éves. Neki jönnek a szemfogai, és észrevettem, hogy olyankor hajnalig szenved vele, és utána 4-5 körül beájul és reggelig csend van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!