9 hós babám éjjel 1kor és fél4kor minden nap felébred. Miért nem alussza át az éjszakát? (LENT)
Figyelt kérdés
Sokat eszik, 4 hós kora óta nem eszik éjjel, szóval tuti nem éhes, nem szomjas! Lehet hogy elrontottam, hogy felveszem őt éjjel? Mert 2x mikor felkel, felveszem, leteszem és alszik is. De ha nem veszem fel, üvölt! Hogy szoktassam őt, hogy megtanuljon magától visszaaludni?2011. febr. 25. 11:16
1/6 anonim válasza:
Szia! Az én lányom is etájban mindig felébred.Próbáld meg azt hogy csak megsimized és hátha visszaalszik... A lányunk is mindig felébred,2perc cici és alszik is.
2/6 anonim válasza:
feltehetően valami megzavarja az alvását, fogzás, rossz álom, mozgásfejlődés, vagy éppen a szepációs szorongás. nagyon nem tudsz mit tenni, esetleg nem veszed ki, csak megsimized, ahogy az előttem szóló is írta.
nem kell őt arra szoktatni, hogy magától visszaaludjon, nem olyan egyszerű ez, szerencsések azok, akiknek nem kell fel a gyerekük. a mi lányunk 8 hónapos kora óta ébred fel éjjel, jó esetben csak egyszer. sajnos ez van. majd elmúlnak a nyűgjeik, illetve jól elfáradnak a napi mozgásban, akkor majd nem kel éjjel.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ritka az a gyerek amelyik ne ébredne ebben a korban.Biztos van rá példa,de mi sem tartozunk abba a kategóriába.Nálunk 4 hónaposan kezdődtek az ébredések,és 3 éves kor körül normalizálódott.
4/6 anonim válasza:
Az alvásnak is vannak bizonyos periódikus fázisai. Ha általában mindig egy időpontban ébred, lehet csak erről van szó. Mi is alszunk felszínesebben és mélyebben is, csak míg legtöbbünk a felszínes alvásnál egyik oldaláról a másikra fordul vagy nyög egy kicsit, addig nála lehet ez már olyan szintű, hogy fel is kel. Ha erről van szó, akkor tényleg nehezíti a dolgot, hogy megszokta azt, hogy ilyenkor felveszed, így meg sem próbál magától visszamélyedni. Próbáld meg tényleg csak simogatni ilyenkor.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Olvasd el az "Aludj jól gyermekem könyvet". Nekünk bevált. Azóta átalussza az éjszakát is a most 9 hónapos fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!