Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos babám 2hónapos kora...

4hónapos babám 2hónapos kora átaludta az éjszakát, de most pár napja megint felébred. Cicizik és vissza alszik. Most mindig fel fog ébredni? Mi történt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet jön a foga.
2010. szept. 25. 08:36
 2/6 picihasim ***** válasza:
Az én lányom 6 hós és 3-4-szer kel. Sajnos lehet, hogy ez így marad nálatok, kiszámíthatatlan. MI még egyszer sem aludtuk át az éjszakát.
2010. szept. 25. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
nálunk dettó, 5 hós egy hónapja tart.
2010. szept. 25. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Pedig már örültem.Lányom 18hónpos korától aludta át az éjszakát,a cicizés miatt.

De most már a fiamnak pótlást is kell adnom.

Gondoltam a fogára én is,mert folyik a nyála rendesen,de annyira nem sír,mikor felkel.

Remélem nem marad ez így.

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 25. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk ugyanez van,vagyis volt. Elsején lesz a lányom 4 hónapos.2 és 3 hónapos koráig este fél9-től aludt reggel 6ig,utána viszont ebben a hónapban 3 héten keresztül ébresztett éjjel is.Fél3,vagy 3 vagy fél4,vagy 4 óra..ilyen időpontokban.Ráadásul volt olyan,h 2 órát is ébren volt,de leginkább 1 órát szopizott.(Tudtam,h nem végig tejcsit szív,de ahogy ki akartam venni a szájából,mérgesen követelte vissza:-) )

Nekem a védőnő azt mondta,h szokott a babáknak ilyenjük lenni ilyen idős korban és vissza fog állni a rend.

Valszeg a megnövekedett evési igényeiknak köszönhető.

Nekünk most 4-5 napja vissza is állt a régi kerékvágás,azóta meg is eszi a nagyobb adag tápszert minden étkezésre.(Eddig 130ml-t adtam neki,most 160-at)

Egyébként vegyesen adom neki,mert 6x eszik egy nap,ebből 3x tápszer és 3x szopizik.

Bocs,ha kicsit hosszú voltam:-) Remélem hamar helyreáll nálatok is minden :-)

2010. szept. 25. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Ma átaludta az éjszakát :) igaz később is aludt el,fél11kor,és 5kor ébredt,cicizett,és már alszik is.

Most a lányom miatt nem tudtam aludnia,beteg lett,és éjjel elkezdett fulladozni,úgyhogy nem mertem vissza aludni.

2010. szept. 26. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!