Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos lányom már két...

9 hónapos lányom már két napja éjjel fél óránként üvöltve ébred. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
A foginye meg van dagadva már 1-1,5 hónapja de foga még nincs.
2011. febr. 25. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg most már lesz foga :) Kend be neki elalvás előtt Dentinox-szal, vagy Dologellel, hátha segít.
2011. febr. 25. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is 9 hónapos a babám(fiú), és Ő is fél óránként üvöltve ébred kb. 1 hete, nekünk már van 6 foga, és amikor fogzás volt akkor volt ilyen (5 hónapos volt), szerintem megint a foga jön
2011. febr. 25. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor remélem hamarosan túl leszünk rajt.
2011. febr. 25. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj szegények! Nekem 8 és fél hónapos a kislányom és 3 hete jött ki a foga de előtte kb 1 hónapig ezt játszottuk mi is! Nekünk a homeopátiás kúp a Viburcol vált be, de vigyázz, hogy ne tedd elektromos cucc közelébe, mert akkor nem hat. Próbáljátok ki napi 3x adtam neki úgy, hogy 13h-kor, 16h-kor és este 19h körül lefekvés előtt és így használt a dolog! Az adagolást a gyermekorvos mondta. Kitartást nekünk kibújt az első és napról napra egyre jobb lett most már eszik rendesen és végig alussza az éjszakát!!!! KITARTÁST!!!! :)
2011. febr. 25. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. febr. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!