Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemtudom felültetni a konyhapu...

Nemtudom felültetni a konyhapultra amikor főzök mert nincs hely, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Picike a konyhám és nagyon kicsi a pult amikor főzők még az edények is alig férnek el, nemtudom felültetni a kislányom :( Mindig a lábamon lóg amikor föznöm kell, de az etetőszék sem fér oda különben nemtudnék mozdulni sem
2011. febr. 24. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Mekkora a babád?

Míg picike volt, addig ha főztem és pont fent volt akkor a hordozóban volt.

Mikor már nagyobb lett akkor az etetőszékben vagy az ebédlőben a járókában.

Most, hogy már 1 éves ott pakolja a konyhában a műanyagedényeket és bejárja a lakást.

2011. febr. 24. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Sokáig úgy főztem vele, hogy beletettem a kenguruba.Szegénykémet belepréseltem, amíg csak tudtam.

Megpróbáltam a főzési időt lerövidíteni.Este, alvás után előkészítettem mindent.Másnap csak zutty, bele a fazékba, hadd főjjön.

2011. febr. 24. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen az is egy megoldás vagy akkor főzöl, ha alszik. Én hamarabb felkelek, mint ő, így mire felkelne addigra kész az ebéd.
2011. febr. 24. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
17 hónapos, igen tényleg lehet beteszem a háti hordozóba
2011. febr. 25. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem régóta úgy segít, hogy sámlira áll, és mellettem nézi amit csinálok, néha piszkálja pl. a krumpli héját, vagy a répa darabokat eszegeti.
2011. febr. 25. 01:01
 6/7 anonim ***** válasza:

17 hósan szerintem már ne kösd magadra. inkább adj a kezébe tálat, fakanalat, ő is kevergethet pl lisztet, ezzel csak egy kis rumlit csinál, de baja nem lesz tőle.

a lányom 13 hós, tőle sem könnyű főzni, mert nem hajlandó egyhelyben ülni, de azért érdekli minden. a másik meg az, hogy mindent meg is kóstol, így ha zöldséget pucolok, vagy húst darabolok, nem lehet a közelben. a földön szoktam neki szétpakolni, néha-néha megnézzük, hogy hogyan rotyog az étel, aztán muszáj ennyivel beérnie, mert a forró lábasba azért nem ültethetem bele:-)

szerintem is az a jó megoldás, ha a főzés előkészületeit akkor csinálod, amikor alszik, így akár este is lehet, másnap csak összehajítod, vagy olyan ételeket főzöl, amiket a sütőben kell elkészíteni, így amíg sül, nem kell vele foglalkozni, csak néha rákukkantasz.

2011. febr. 25. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is probléma :( A pultra nem ültetem, mert 10 másodpercig nem tud nyugton maradni. Az sem vált be, hogy kap edényt meg fakanalat, mert neki nem "olyan" kell, amivel anya dolgozik, hanem pontosan "az". Így a lábamon lóg és vonyít. :(
2011. febr. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!