Nemtudom felültetni a konyhapultra amikor főzök mert nincs hely, mit csináljak?
Mekkora a babád?
Míg picike volt, addig ha főztem és pont fent volt akkor a hordozóban volt.
Mikor már nagyobb lett akkor az etetőszékben vagy az ebédlőben a járókában.
Most, hogy már 1 éves ott pakolja a konyhában a műanyagedényeket és bejárja a lakást.
Sokáig úgy főztem vele, hogy beletettem a kenguruba.Szegénykémet belepréseltem, amíg csak tudtam.
Megpróbáltam a főzési időt lerövidíteni.Este, alvás után előkészítettem mindent.Másnap csak zutty, bele a fazékba, hadd főjjön.
17 hósan szerintem már ne kösd magadra. inkább adj a kezébe tálat, fakanalat, ő is kevergethet pl lisztet, ezzel csak egy kis rumlit csinál, de baja nem lesz tőle.
a lányom 13 hós, tőle sem könnyű főzni, mert nem hajlandó egyhelyben ülni, de azért érdekli minden. a másik meg az, hogy mindent meg is kóstol, így ha zöldséget pucolok, vagy húst darabolok, nem lehet a közelben. a földön szoktam neki szétpakolni, néha-néha megnézzük, hogy hogyan rotyog az étel, aztán muszáj ennyivel beérnie, mert a forró lábasba azért nem ültethetem bele:-)
szerintem is az a jó megoldás, ha a főzés előkészületeit akkor csinálod, amikor alszik, így akár este is lehet, másnap csak összehajítod, vagy olyan ételeket főzöl, amiket a sütőben kell elkészíteni, így amíg sül, nem kell vele foglalkozni, csak néha rákukkantasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!