Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék, hogy éjszaka...

Mit tehetnék, hogy éjszaka jobban aludjon?

Figyelt kérdés
3 hónapos babám az utóbbi két hétben nagyon rosszul alszik éjszaka. Sokszor felébred, felsír, és mostanában nem elég neki egy evés, hanem 2-3 alkalommal is eszik. De ahogy észre vettem fáj a fogacskája is-attól lehet?? 15hetes
2011. febr. 24. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, nem biztos, hogy a fogai jönnek, az még talán korai. Bár már megindulhattak ott a mélyben, lehet, h azt érzi.

Szoptatod? Ha igen, akkor elég a tejed? Nem lehet, hogy nem eszik eleget napközben és ezért akarja éjjel bepótolni?

2011. febr. 24. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
6 hónapos a fiam, és még mindig 2-4 szer is eszik éjjel. lehet, hogy még éheske marad. próbáld kicsit masszirozni az inyét, akár cumival. vagy ecsetelővel kend be, ha megnyugszik, akkor lehet, hogy az a baj. nálunk se látszik a foga még, de 3 hósan már fájt neki, bekentem, és utána el is aludt. de hozzáteszem, még most is rossz alvó...sajnos
2011. febr. 24. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Rakj be a kiságyába egy olyan ruhadarabot ami előzőleg rajtad volt, vagy aludj egy éjjel Te az alvókájával, és rakd másik este be hozzá, hogy éjjel anya-illat legyen mellette. Mi ezt alkalmaztuk, mikor volt egy kis visszaesés az éjszakai alvásban, nálunk úgy tűnik bevált.
2011. febr. 24. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ihatsz valamilyen teát, ami átmegy a tejen és nyugtat. Nekem a levendulateát adták, és azt mondták itassak vele magne B6-ot 3ml teában egy nap.
2011. febr. 25. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!