Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik 4 hónapos babád...

Mennyit eszik 4 hónapos babád egy etetésnél? Hozzátáplálod már? Ha igen, mivel?

Figyelt kérdés
Az enyém még csak tápszert kap,és csak nagyon keveset eszik belőle.Nagy ritka a 100 ml! Tegnap kóstoltattam vele egy kis sárgarépapürét,ma sütőtököt.
2011. febr. 24. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
4-5 napig ugyanazt kell adnod, mert így jön elő ha allergiás rá... ne váltogasd eleinte. 4 nap és megszokja. én 12 és 18 előtti etetésnél adok sütőtököt már 3. napja. ilyenkor a tápit csökkentem annyival amenny ételt eszik. és kb 1 hét múlva cserélem le teljesen a tápit a kajcsira. 150 160 milit eszik amúgy tápszerből. remélem tudtam segíteni
2011. febr. 24. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Hát én tegnap etettem vele egy kis sütőtököt.vagyis nem is kicsit evett belőle,majdnem fél üveggel!aztán egy kis tápot is kapott rá.ma odaadom neki a másik felét.de napi 1szer kap ilyet egyenlőre.

A tiéd ilyen sokat megeszik?:O Milyen tápszert eszik a picid?Az enyém Milupa Milumil 1-et

2011. febr. 25. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
nem szabadna ennyit egyenlőre adni, mert később komoly étkezési zavara is lehet. megeszi, de csak keveset adj és annyival kevesebb tápit. és tényleg pár napig ugyanazt
2011. febr. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!