Hány hónapos korában jöhet a babám foga? Most lesz 3hónapos.
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 10:09
1/8 anonim válasza:
Akár néhány nap múlva elkezdődhet, de az sem ritka, ha 1 éves kora körül... A nagy átlag a fél éves kor..
2/8 anonim válasza:
Nekünk 9 hónaposan bújt ki az alsó fogacskánk most 18 és 18 fogacskával "marcangól":)))
4/8 anonim válasza:
Mi is 3 hónaposak múltunk, és nagy valószínűséggel mocorognak a fogacskák. Az, hogy mikor bújik ki, nem tudom, de megtörténhetne már, mert két hete nagyon rosszul alszunk.
Nálatok mi a helyzet?
5/8 anonim válasza:
8 hós múlt, és talán mintha látnánk vmit már, de nem biztos...
6/8 A kérdező kommentje:
Nekünk az alvással semmi gond nincsen 3hetes kora óta.Este 9kor elaltatom és reggel fél9körül kel fel.:) Nagyon jó baba szerencsére.:)
2011. febr. 24. 10:17
7/8 anonim válasza:
10:13-as vagyok. Mi is nagyon jól aludtunk, kb 10 hetes koráig, max egyszer kelt, akkor jöttek a frontok meg egy kis hasfájás, most meg ez a fogzás. Van olyan éjszakánk, hogy 10szer felriad:(:(szegénykémnek nagyon fáj
8/8 A kérdező kommentje:
Én remélem,hogy megtartja ezt a jó szokását.:)
Mondjuk szerintem minden babánál máshogy jön ki,hogy jön a foga.
2011. febr. 24. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!