Milyen gyerekülést vegyek 5 hós lányomnak?
Figyelt kérdés
elég hosszú útra kell mennünk és a bébihordozó már nem hinném hogy kényelmes lesz neki.ezért szeretnék autósülést venni neki.tudnátok írni tapasztalatokat kinek mi vált be? esetleg aki ilyen idős korban kezdte el a gyerekülést használni.
ha tudtok linkelhettek is .
köszönöm
2011. febr. 24. 09:58
1/5 anonim válasza:
Ha még nem ül magától stabilan, akkor csak menetiránynak háttal szabad bekötni, erre általában a 0-18-as ülések alkalmasak (mármint hogy menetiránynak háttal és szemben is beköthetők). Mindenképpen ilyet kell akkor keresned.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is 0-18-asat, azon belül meg pénz-kérdés, hogy milyet. Bár 5 hósan szerintem még kénylemes neki a hordozó. Mi 9 hós körül váltottunk, akkor is amikor hosszú útra mentünk elvittük mind a két ülést (a hordozót, meg a 0-18-asat,) és cserélgettem neki, ha már az egyik kényelmetlen volt.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
utolsónak...én is így tervezem hogy cserélgetem mert szegényemen látszik hogy már nem kényelmes neki.
2011. febr. 24. 10:15
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy 5 hónapos babát bébihordozóban kéne vinni, ésinkább többször álljatok meg pihenni. Elvileg 13 kilóig (vagy 1 éves korig) jó kell legyen a bébihordozó. Mi méndkét gyermekemnél 8-9 kiló körül váltottunk a 0-18 kg ülésre, ekkor voltak 9 hónaposak.
5/5 anonim válasza:
Szia. Mi 4 hónaposan váltottunk gyerekülést. Egy Jané Racing 0-18kg-ig ülést vettünk neki. Nagyon jó. Már nekünk sem érezte jól magát a bébihordozóba. Nem fért már el kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!