Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti lecserélnétek a...

Anyukák! Ti lecserélnétek a tápszert tejpépre?

Figyelt kérdés
Vagy is konkrétan nem lecserélni hanem azt szeretném kipróbálni hogy egyszer az esti tápszer helyet megpróbálnék neki adni jó éjt tejpépet.Mert minden éjjel van ugy hogy 1x vagy 2x kakil.és hát ugye tisztába teszem aztán olyan nehezen alszik vissza hogy csak na.lehet hogy a tápszer nagyon megterheli a pociját.vagy mit csináljak?
2011. febr. 23. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy a tápszer miatt kakil-e éjjel, azt nem tudom. Az én 8 hós babám is szokott mostanában, de mivel éjjel már nem eszik és külön alszik, így csak reggel derül ki, hogy volt-e kaki. Így nem szoktam kicserélni a pelust, igaz jól bírja a bőre, nem érzékeny.

Tejpépre meg szerintem válthatsz nyugodtan este.

2011. febr. 23. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is,én is átváltottam.
2011. febr. 23. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha ugy döntök hogy lecserélem akkor lehet már a babám pár nap múlva lesz 6 hónapos.vagy majd később?
2011. febr. 23. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet már neki adni,van 4 hós kortól adható tejpép,rizspép.Nekem azért javasolta a doki,mert alig hízott.
2011. febr. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!