Lehet allergia a ha tejpépre?
Figyelt kérdés
Kislányo meddig kóstolgatott alma-őszi egy két kanállal-néha evett is kicsit többet. Nem vettünk észre semmit rajta. Most már van hogy egész sokat eszik utánna anyatejet kap. Estére ha tejpépet próbáltunk adni neki az elmúlt 3 este nem nagyon ette csak gyümölcsel. Az arcán kis pöttyök vannak (ilyen volt amikor pár hetesen az arcán és az egész testén kijöttek az anyatejtől aztán elmúlt a védőnő is azt mondta normális) a hátán kis piros folt ami nem tudom kapargatás e vagy micsoda. Lehet hogy a tejpépre allergiás?A hasán és sehol máshol nem jött ilyen pötty és az arcán is halványan látszik csak. Nagyon megiyledtem vigyük dokihoz?2011. febr. 26. 12:05
1/5 anonim válasza:
én először csak leállnék a tejpéppel, aztán ha nem múlna, akor vinném dokihoz.
simán lehet tejpépre allergiás, mert tehéntejből van. tehéntejet 1 év után ajánlott adni a babáknak, csak sajnos a gyártóknak más az érdeke...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon megilyedtem.
2011. febr. 26. 12:24
3/5 anonim válasza:
Szia
Probald meg a HA-s pepet. Eleg rossz az ize, de lehet attol nem lenne kiuteses.
Remelem gyorsan rendbe jon a babad es nem lesz allergias semmire!
4/5 A kérdező kommentje:
ez HA-S pép amit most adunk neki. én allergiás vagyok ezért vettük ezt.
2011. febr. 26. 13:36
5/5 anonim válasza:
Hivd fel a haziorvost, hogy mit gondol es addig jobb lenne ha nem adnad szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!