Mennyi idős volt a babátok, amikor a saját ruháitokkal mostátok az övét is, nem pedig külön?
Figyelt kérdés
Köszi2011. febr. 23. 15:58
11/18 anonim válasza:
Én is a kezdetektől külön mosom,mert minden nap ment a gép,annyi meg nem gyült össze hogy külön mossam.Soha nem okozott egy problémát a lányomnál.9,5 hós.
12/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok,bocsi nem külön mosom hanem együtt a miénkkel.
13/18 Brigitta04 válasza:
Szia.
Juniusban szültem az elején kimostam kézzel minden este az aznapi kis bodyt.Mostmár lassan 9 hónapos de még külön mosom a ruháit kb 1-1,5jön össze egy adag fehér és egy adag szines ruha.Természetesen ha esetleg van pisis vagy kakis akkor azt kimosom rögtön.
14/18 Brigitta04 válasza:
1-1,5 hetente jön össze
lemarad pár szó:)
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a válaszát!!!:)
Rá kell jönni, hogy ezer féle képpen csináljuk.......majd eldöntöm én is, hogy-hogy legyen.....!;)
2011. febr. 23. 21:56
16/18 anonim válasza:
Én azért mosom külön, mert többször átöblítem a babaruhákat és öblítőnek csak ecetet használok.
17/18 A kérdező kommentje:
Ma én is ecettel öblítettem ki a pelenkákat és olyan jó friss illata van tőle:)! Nem beszélve arról, hogy patyolat tiszta és nem olyan enyhén ragacsos, mint ha öblítőzném a Lenorral.
Köszi Csajok!!!!!!!!!!:)
2011. febr. 24. 13:36
18/18 A kérdező kommentje:
A babám arca kiomlott az ecetes öblítésű pelustól:(
2011. márc. 1. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!