Mennyi idős volt a babátok, amikor a saját ruháitokkal mostátok az övét is, nem pedig külön?
8 hónapos korától kezdve. De csak azért, mert túlságosan bevásároltam dreft sensitive mosószerből és lenor sensitive öblítőből. Ahogy elfogyott, együtt mostam a miénkkel.
De olvastam már ilyet az oldalon, hogy anyuka véleménye az volt: soha nem mosná együtt a bugyijait a gyerek ruháival (a tisztasági betét fogalmát persze nem ismeri), úgyhogy még az 5 éves gyereknek is külön mosnak.
az első pár hétben mostam csak külön. akkor is csak azért, mert annyi volt a lebüfizett, összeanyatejezett, pisis, kakis stb. cucca, hogy minden másnap megtelt vele a gép.
amikor már nem volt ennyire sok rá a mosnivaló, a miénkkel tettem be. apa fizikai munkát végez, a munkásruháit teljesen külön mosom a többitől.
ja és kezdettől folyékony tomi+lenor, foltokra gallszappan. egyéves a fiam, gyönyörű szép a bőre.
Köszönöm a válaszokat!
Jöhetnek még!!!!!!!!!!!!! Nagyon érdekel a dolog!:)
Az én babám 3 hónapos. Nem akarom még a mieinkkel mosni, de kíváncsi vagyok, hogy ki hogy csinálja?!
Én amúgy a mosáshoz mosódiót és mosószódát használok, öblítőnek pedig a Lenor sensitive-et, minden ruhához (a miénkhez is).
Mégegyszer köszi!
én kezdetektől együtt osom, kivéve ha összejön csak babaruhából 1 mosás.
vagy mosódióval, vagy Persil sensitive-vel mosom, öblítőt nem használok. (az benne marad az anyagban. nem akarom, hogy azt nyalogassa, amikor csócsálja a pelust, meg a bőrét is kikezdi.)
20 hónapos fiam van és még mindig külön mosom a ruháit. Ugyanazzal a mosószerrel, öblítővel, de külön.
Szerintem már csak megszokásból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!