2-3 hónapos babát éjszaka tényleg csak teáztatni szabad?
Felejtsd el! Szoptasd!
Én 14 hós koráig szoptattam éjjel. Sosem kapott teát/vizet stb. éjjel.
Szomszédasszonyom meggyőződése volt, hogy 3 hónaposan már ne szopizzon éjjel a baba, hanem aludjon, így be se ment hozzá, mikor a gyerek sírt. Sokszor hallottuk órákon keresztül üvölteni a gyereket. (Hozzáteszem, a baba csak anyatejes volt.) Azt is hallottuk, hogy anyuka és apuka üvöltözött egymással, veszekedtek, hogy éppen melyikük menjen adni a gyereknek vizet.
Nekem ez annyira lelketlen... Én nem vagyok egy ősanya típus, de én ezt soha nem tettem volna meg az enyémmel. Ha egy 2-3 hónapos baba éjjel felébred, az biztos nem hobbiból teszi, hanem mert éhes.
Lehet, hogy így le lehet szoktatni a babát az ébredésről, de nekem inkább olybá tűnik, hogy a gyerek inkább azért hagyja abba a sírást, mert rájön, hogy fölösleges sírni: az anyja szarik rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!