Lépegető baba járólapos lakásban?
Féltem, persze... A szívem mindig leáll egy pillanatra, amikor elesik. Nem történt még nagy baj, remélem nem is fog!
Amúgy siesta szandált vettünk neki itthonra, mi is rendes talpú papucsban járunk a hideg kövön, nem zokniban mamuszban.
szia!
nálunk is mindenhol járólap van, egyéves a fiam, most tanul ő is járni.
hát nem mondom, párszor már esett volna hatalmasat, ha épp nem tudom elkapni... de eddig még nagy baj nem történt. már nemegyszer láttam, hogy esés közben is fordul, úgy helyezkedik, hogy a fejét ne üsse meg, leteszi a kezét. szóval nem kell több 1-2 esésnél, hogy rájöjjön a technikájára.
szerintem a szandi nem a legjobb dolog, mert abban sokkal kevésbé tudja a lábát kontrollálni, abban nehezebb menni, mint mezítláb. az én fiamon általában harisnya+nadrág van, a harisnyára szojktam még ráhúzni egy tapadópöttyös zoknit, így nem csúszik el a lába, és nem is fázik fel. (nincs padlófűtés sem).
szóval tud akkorát esni, de nem valószínű, hogy fog is! legyél mindig a közelében, hogy megelőzhesd a nagyobb bajokat, csak úgy magától nem fogja magát összetörni!:)
Én ajánlottam a belinkelt mamuszt....
A szandit addig nem ajánlom, akármennyire is puha a talpa, amíg nem jár egyedül. Olvass utána, sehol sem ajánlják, mert hogy nem tud szabadon fejlődni a pici lába, oldalról csak összefogja egy szandika. Én akkor adtam rá bent szandált, amikor elindult, és épp a mamuszlevevő korszakban volt. Azóta megint mamuszban van.
Igen, én is úgy tudom, hogy bentre nem ajánlják a szandál viselését. Kemény padló sem tesz jót a lábnak, ezért vastag és hajlékony, puha talpú mamuszt javasolnak, amiben tud fejlődni a láb, nem nyomja össze.
Én sem szeretek egész nap cipőben, szandálban lenni, a papucs az más, bár azt is leveszem, amint lehet.
szia! én linkeltem a mamuszkát, és ma reggel jött Aldis hírlevél pont...lesz megint, belinkelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!