6 hónapos babám ugy nézi amikor eszünk, mint aki kívánja. Lehet hogy tényleg kívánja, és ha igen mit csináljak?
csak babának való kaját adj neki, felnőttet ne!
Ha bort innál, azt is kívánná, mert a mozdulatot, a cselekvést nézi, mégse adnál neki belőle!
Szia, a mi kisfiúnk is nézi, és ő is 6 hónapos, de tápis, már hozzátáplálom, tehát ő tudja, hogy evés van, néha mozog is a kis állkapcsa. Én úgy vagyok vele, hogy nyilván ilyenkor ő is az átélt ízekre gondol, és olyanok vagyunk neki, mint egy éhes kisgyerek a cukrászda kirakatában :-)))
Vettem neki Milupa babakekszet, nagyon finom, ha mi eszünk szoktam egyet adni a kezébe rágcsálni-szopogatni, és a védőnő-doki szerint is nagyon jól teszem, mert ugyanakkor utánozza a mi állkapocsmozgásunkat, amivel szerintük fejlesztem a rágását, plusz mivel nem annyira lesz pépes a szájában a babakeksz kicsit darabossal is ismerkedik.
Szerintem próbáld ki ezt te is, nekem rosszul esik amúgy is, amikor a fiam nézi, ahogy eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!