Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás babák anyukái, igényel...

Ekcémás babák anyukái, igényelt valaki a gyerek után emelt családi pótlékot? Elmondanátok pontosan mik a feltételei?

Figyelt kérdés
Már több bőrgyógyásznál is voltunk, mind megállapította, hogy atópiás dermatitisze van a 8 hónapos gyermekemnek. Amikor rákérdeztem, hogyan kaphatnék igazolást az emelt családi pótlék igényléséhez, azt a választ kaptam, hogy az nem olyan egyszerű, mert egy évig igazoltan fent kell állnia a tüneteknek. De ki igazol egy év után? Pontosan mi a menete?
2011. febr. 23. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 4hónapos babámra(AKI csak anyatejet evett akkor még)rámondták h ekcémás. Most amikor voltunk ujra(másik )bőrdokinál ő is mondta h az. Ezek szerint járna rá az emelt családi pótlék? Most 10hós és most is fwnáll ez az atópiás dermatitis.
2011. febr. 25. 11:35
 12/12 Mazsó néni ***** válasza:

I) Bőrgyógyászati betegségek Psoriasis vulgarisból, atopiás dermatitisből, ichtyosisból vagy más dermatozisból kialakuló erythroderma, epidermolytikus hyperkeratosis. Langerhans sejtes histiocytosis. Xeroderma pigmentosum. Epidermolysis bullosa simplex (kiterjedt forma) és dystrophica. Súlyos kiterjedt bőrgyógyászati kórképek (1 éven túl gyógyulók vagy csak remissioba hozhatók) a betegek naponta többszöri kenőcsös kezelést, kötözést igényelnek.

Ha ezek közül egyik igaz a babára akkor kapható az emelt családi!

2013. jan. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!