Taktikai tanácsok érdekelnének, ki hogy is csinálja? Eszik a baba pl. főzi vagy gyümölcs, biztos hogy egy baba se ússza meg foltok nélkül. Ilyenkor egyből öltöztetitek,és mosás vagy leveszitek,de a köv. étkezésnél ráadjátok?
Figyelt kérdés
Én egy kis foltnál még hagyom rajta,mert állandóan csúszik.mászik a földön,de ha nagyobb a paca,akkor átöltözés jön,és áztatás.De sokszor egy kis foltnál is rosszul érzem magam,hogy úgy hagyom,de akkor nem győzném ruhával,mert ugye a nyáltól átázott ruha miatt is öltözünk.Nálatok hogy van ez?2009. febr. 15. 09:51
1/6 anonim válasza:
Az én babámnak állandóan előke van a nyakában. Sok mindent kitudok védeni vele, de persze azért így is előfordulnak "balesetek". De akkor is egyszerűbb előkét cserélgetni, ha kell, napjában 2-3-szor is.
2/6 A kérdező kommentje:
Az előkét a drága hajtogatja,visszahajtja,egyfolytában matat vele,szval nem igazán marad meg a nyakában.
2009. febr. 15. 09:58
3/6 anonim válasza:
Szerintme fogjál be egy "evős" pulcit, vagy réklit, vagy valami olyat, amit könnyű ráadni.
Bár mi még csak a nyáltól öltözünk, de én igy fogom.
4/6 anonim válasza:
Lehet kapni előke anyagból készült ingszerű valamit amibe belebújtatod a kezecskét és hátul kötöd meg, olyan mint az esőköpeny de kifejezetten babák etetéséhez. Én is gondolkoztam rajta pont azért mert mi sem bírtuk az előkét, mindig tépte.
5/6 anonim válasza:
Egy kis folttól semmi baja nem lesz,ne aggódj ilyeneken.Mi sem tűrjük meg az előkét,azzal játszik csak,mással nem foglalkozik,míg a nyakában van.Én úgy csinálom,h vannak rosszabb állapotú turis cuccaink,és ezeket adom rá itthon.Meg a szebbeket is,ha pl nem jött ki belőle a paradicsomfolt,hiába mostam.Itthon nem szépségverseny,egy egy folt még külön jól is illik a szeméhez:)
6 hós kisfiú anyuja
6/6 anonim válasza:
Én sem öltöztetem át! Akkor egész nap öltözködnénk... :) Előkét használunk, de bele szokott nyúlni a tányérba, ha nem vagyok elég gyors, azt pedig mindenhová szétkeni. De ha vigyázok is, akkor a maszatos száját dörzsöli meg, úgyhogy mindegy. Egy kis folt, vízcsepp elfér! Ez csak ruha... Amúgy van 1-2 gyönyörű darab, amit vendégségbe veszünk fel, a többit pedig "beáldozom". Amúgy meg utál öltözködni, minek kínozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!