Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó alvóból rossz alvó? Vagy...

Jó alvóból rossz alvó? Vagy csak átmente?

Figyelt kérdés

Kislányom 5 hós. 3 hónapja folyamatosan átlaussza az éjszakát, kb 3x volt hogy beteg volt vagy hasa fájt és éjszaka felsírt de amíg meg nem oldodott a problémája (puki vagy orr leszívás) nem tudott elaludni.

Most viszont szombaton éjszaka kezdte, felsírt, ahogy szokjtam bementem vissza a cumi majd tovább alvás, de most épp hogy lefeküdtem megint sírt, aztán megint vissza, de semmi nem segített, egyszerüen nem aludt el. kivettem a kezembe elaludt, aztán ahogy leraktam felébredt, de még közben beszélgetett is. ez kb 3 órán keresztül ment, meddigre sikerült teljesen bealudni, közben mindent probáltam, enni is evett, de szemek kint és késsz.

aztán vasárnap éjszaka átaludta az éjszakát szinte egy hang nélkül, de tegnap éjszaka megint. annyira ébren volt hogy esze ágában sem volt aludni. már közénk is beraktam de ott sem. aztán kb 3 órával késöbb nagynehezen bealudt, közben vagy nyugodtan beszélgetett vagy csak feküdt a kezembe. Vagy is nem hinném hogy bármilye is fájt volna, egyszerüen nem volt álmos.

Volt másnál is ilyen? rettegek hogy megszokja. eddig olyan szépen átaludta az éjszakát. Akinél volt ilyen meddig tartott? mit csinált? nem akarom hogy hozzá szokjon és minden éjszaka 2-4 órát fent legyen. ha fel is kelt mennyi ideig volt ébren? mert a legrosszabb hogy 2-4 órát van fent egyfolytában, ha bealszik 10-20 perce max.

2011. febr. 22. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
az én fiamnak is volt ilyen periódusa 5 hónapos korában. Éjjel felébredt enni, evett 20 percet és még másfél órát altattuk magunk között. Szerencsére pár hét alatt kinőtte.
2011. febr. 22. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna! Ugyan ilyen a helyzet nálunk is. február 11-e óta. Forog oda-vissza, nézelődik, "beszélget", cicizik, mindezt éjjel 1-4 között. Már teljesen készek vagyunk. És ami még fura, hogy nappal sem pótolja be az alvást. Most 6 hónapos és 1 hetes a kispasim
2011. febr. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!