Raf Pol babakocsi vélemények?
Ismeritek, használtátok, szerettétek? Nem gagyi vagy nehéz, vagy rosszul irányítható stb...? Konkrétan a Fenix érdekel, de márkán belül mindegyik.
Köszi!
Szia! Nekünk ilyen kocsink van: [link]
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem nem olyan nehéz kocsi(12kg), de azért lépcsőn nem cipelném fel :) Bár nem bolygókerekes, de könnyű vele közlekedni és nagyon jó a rugózása. A mózes részét most vettem ki belőle. 4 hós a kislányom. Alul a kosár részébe is lehet rendesen pakolni, sok minden belefér. Szerintem nagyon jó kocsi és egyáltalán nem gagyi!
Örülök a válaszodnak. Sok helyen olvastam, hogy gagyi, meg lengyel... bár szerintem tök mindegy, hol gyártják (mindent Kínában), meg mi a márkája, a használhatósága a lényeg. Nekem borzasztóan tetszik. Konkrétan ezt néztem ki: [link]
Tudom, hogy így kifizetnénk a mózest is, de szerintem jó az, ha van. Jobb a babának több szempontból és ha vendégségbe megyünk, akkor tud kényelmesen aludni. Ráadásul nem egy gyerek használná. Hordozó meg kell az autó miatt.
Szerintem igazából mindegy, hogy hány kg, mert ígyis-úgyis van súlya, főleg, ha a gyerek is benne van. És lépcsőzni csak akkor kéne, ha esetleg úton vagyok, de ha így átgondolom, hogy hová mennék naponta... egy lépcső se jut eszembe. Szerencsére a buszmenetrenden meg jelölve vannak az alacsony padlósok.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel könnyebb irányítani ezt abból kifolyólag, hogy az első kerekei szűkebben vannak, mint a hátsók (nekem így a logikus, a 3 kerekűt se véletlenül találták ki). Ja és a szín :) remélem, nem a képen látható lilás hordozó van a barna kocsihoz :)
Köszönöm, hogy írtál, remélem, sokan fognak még ilyen jó véleményt mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!