Sok apuka fürdik a babával 1kádban? Meddig igénylik a kicsik ezt? Egyáltalán nem "ártalmas"?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:07
1/8 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy egy barátnőm emlegette, hogy ő kicsi korában gyakran fürdött az apukájával, és nagyon szerette, mai napig nagyon jó kapcsolata van apukájával. Tehát én nem gondolnám, hogy ez káros lenne.
2/8 anonim válasza:
Az én férjem együtt fürdik a kislánnyal(2,5év)és a kisfiúval is(5hós).Most még nem gondolnám ártalmasnak.De majd látni fogom hogy most már nem szeretne.
3/8 anonim válasza:
Miért lenne "ártalmas"?
A párom épp most fürdik a kicsivel 2 éves, de naggyal is ő fördött sokáig kiskorában.
Pár hónapos koruktól nagykádan fürdenek együtt.
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom konkrétan megfogalmazni,talán testi-lelki vonalon gondoltam.Apa vetette fel a kérdést,de én is ugy gondolom hogy a fiam szólni fog ha már nem akar vagy kellemetlen neki az együtt fürdés,2éves!Köszönöm a válaszokat!Irjatok még:)
2011. febr. 22. 20:02
5/8 anonim válasza:
az én lányom 1 éves és apával ugyan úgy fürdik mint velem.
6/8 anonim válasza:
nekünk nincs kádunk, csak tus, így a fiunk fürdik kiskádban ,ha apa itthon van ő fürdeti, de anyu mesélte h mi midníg apuval fürödtünk ,egészen addig míg el nem kezdtünk oda nyúlkálni (2,5-3 évesen) :D utánna külön fürödtünk ,de semmilyen káros dolgunk nem lett :)
7/8 anonim válasza:
Én is nagyon sokat fürödtem a gyerekeimmel (1fiú + 1lány). Amikor "oda" kezdtek figyelni, képes voltam inkább fürdőnadrágot felvenni.
Nagy élmény a gyereknek, ha van kivel játszania a kádban.
8/8 anonim válasza:
Egy bizonyos korig nem probléma, sőt hasznos. De egy bizonyos kortól már nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!