Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Melyik etetőszéket...

SOS! Melyik etetőszéket választanád? Milyen lehet az ülések huzatának az anyaga?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 22. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén,hogy egyiket sem.Nekünk fa etetőszékünt van,pvc borítású az ülőke része,kb 1 mozdulattal lehet tisztítani,ami hatalmas előny!
2011. febr. 22. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2.-hoz van hasonló (Brevi). PVC-s a huzata, könnyen tisztítható.
2011. febr. 22. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk az 1. hasonló van.

Dupla tálcás - előny

könnyen mosható a huzata - letörölöm és kész

a lábai fixálhatóak - nagyon fontos.

átalakítható székké - praktikus

Én fát nem vennék. De mindenki más.

2011. febr. 22. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok

háttámlája is állítható - ez is praktikus

a fáé nem állítható

öt pontos öv - nem tud kiesni a gyermek

szóval én az 1. ért odavagyok:)

2011. febr. 22. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az elsőt. Nekünk is hasonló van, és bevált!
2011. febr. 22. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőnek pvc huzata van. Én egyiket se választanám, és ezt úgy mondom, hogy nekem is ilyesmi van. Lábtartó: felesleges, 85 cm-es kislányomnak még mindig nem ér odáig le a lába. Dupla tálca: szintén felesleges, még egyszer se cseréltem, ha kifolyt valami, letöröltem. Tárolókosár: csak morzsafogónak jó, amíg nyitva van, nem teszek bele semmit, csukva ugye meg nem lehet benne semmit tárolni. A morzsákat viszont nehéz kiszedni belőlük. Dönthető: én egyszer se döntöttem, akkor raktam bele a kislányomat, amikor már ült. A tálca sokáig magasan volt neki, pedig a kislányom elég magas növésű, kb. 80 cm-es volt, mire kényelmes lett a magasság. Maga a huzat könnyen letörölhető, de az illesztések közé és a huzat alá becsöpög az étel, tisztítani macerás. Egyetlen, ami tetszik ezekben a székekben, hogy a magasság állítható (az enyém nem ilyen, persze, hogy pont nem lehet az asztalhoz tolni). Szóval tapasztalat alapján biztosan nem vennék ilyet, és elég drágák is (az enyémet kaptam). Inkább vennék fa etetőszéket, ami később kisasztallá-székké alakítható (van ilyen műanyagban is), vagy a 4500 Ft-os Ikeásat, ott kényelmes a magasság, nincsenek illesztések, nincs túlcifrázva, mint ezek, mégis szuper jó.
2011. febr. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!