Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vittétek először állatke...

Mikor vittétek először állatkertbe a gyermeket?

Figyelt kérdés
mikor érdemes elvinni? 1-2 évesen lehet már?
2011. febr. 22. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
1éves volt amikor mentünk vele, alig bírtunk vele mikor el kellett jönni. Élvezte az állatokat, zsiráf az nagyon bejött:)
2011. febr. 22. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
1 éves volt tavaly márciusban és gyereknap környékén mentünk az állatkertbe. Még babakocsival voltunk, nézelődött és érdeklődött. Első élménynek jó volt. De szerintem később (mondjuk idén már) jobban fogja élvezni.
2011. febr. 22. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Kicsit több mint 1,5 éves volt akkor, nagyon tetszett neki. Idén nyáron is feltétlenül elmegyünk, most már még jobban fogja értékelni szerintem.

Annyi észrevételem lenne csak, hogy érdemes valami ennivalót vinnetek magatokkal. Innivalót viszonylag könnyen kaptok, de ha hétvégén délután mentek (amikor a legtöbb ember), akkor már semmi olyan ennivalót nem tudtok ott venni, amit a gyerek is meg tud enni, csak hamburger meg ilyenek lesznek.

2011. febr. 22. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Majdnem két éves volt a fiam. Nagyon élvezte, főleg az őzek etetését zoo csemegével :)

Ez nyáron volt, és még mindig emlegeti fényképnézegetés közben. Szóval 2 év körül már simán érdemes.

2011. febr. 22. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
8 hónaposan mert én imádom, de akkor még nem nagyon érdekelte, bár a fókashow tetszett neki. Aztán voltunk még párszor, de igazán most (másfél éves) látom rajta hogy már élmény neki.
2011. febr. 22. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
7 hónaposan mentünk ki először, persze inkább a magunk szórakozására, de meglepő módon nagyon tetszettek neki az állatok. Simogattuk a kiskecskéket, a zsiráfot, a tevét, ő pedig hangosan sikongatott és gurgulázva nevetgélt :=). Persze vittem fertőtlenítős törlőkendőt és nagyon résen voltam, hogy nehogy bekapja a koszos kis kezét. Vittünk rengeteg kaját és innivalót is, mert ott tényleg alig-alig van valami, amit egy ilyen kicsinek is megvehet az ember.
2011. febr. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!